News

Uite cum arată acum fiica lui Mihai Gâdea FOTO&VIDEO

Uite cum arată acum fiica lui Mihai Gâdea FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Realizatorul de la Antena 3 le-a oferit ieri telespectatorilor săi un moment emoţionant alături de fiica sa, Karina.

Rareori ne este dat să-l vedem în postura de tată. Şi cu atât mai puţin aşa de emoţionat! Ei bine, Mihai Gâdea are şi el sensibilităţile sale, iar cea care apasă pe cele mai vulnerabile butoane ale sufletului său este chiar fiica lui, Karina.

Aceasta are 15 ani, este elevă la Liceul Cervantes din Bucureşti, cu predare bilingvă, româno-spaniolă, şi este pasionată de muzică şi de fotografie.

Ieri, în cadrul emisiunii "Sinteza zilei", realizatorul a făcut o mărturisire emoţionantă şi le-a oferit telespectatorilor său un moment unic.

”Unul dintre lucrurile de care mi-a părut cumva, cu adevărat rău, a fost că n-am putut să petrec atât de mult timp cu fetiţa mea. Dintr-odată, m-am trezit că anii au trecut şi unele dintre momentele care m-au făcut cu adevărat fericit a fost s-o văd pe ea cum creşte  şi, mai ales, cine devine ea, şi... în această seară, e împreună cu mine. Şi... cred că lucrurile care m-au făcut cel mai fericit în acest an şi uneori să plâng au fost momentele când am văzut lucrurile care o pasionează” a spus Mihai Gâdea, la Antena, în emisiunea ”Sinteza Zilei”.

El a difuzat videoclipurile a două piese cântate de fetiţa sa, acestea fiind cadoul pentru telespectatorii Antena 3.

Karina a atras atenţia încă din toamna lui 2014, când a înregistrat o piesă alături de o prietenă a sa.

Modifică Setările