News

Uite cum arată acum fiul vitreg al lui Dan Chişu. Alina Chivulescu e tare mândră de el

Uite cum arată acum fiul vitreg al lui Dan Chişu. Alina Chivulescu e tare mândră de el camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

O prezenţă foarte discretă la evenimentele mondene, Alina Chivulescu şi-a făcut recent apariţia de soţ, de Dan Chişu, dar şi de fiul ei. Cât a crescut Michael!

Alina Chivulescu şi-a dedicat întreaga viaţă până acum familiei şi actoriei. Pe scenă a trăit momente frumoase, dar cele mai minunate clipe din viaţa ei i-au fost oferite de băiatul ei, de Michael, cel care a trecut deja de vârsta de 18 ani. 

Vedeta s-a despărţit de tatăl lui, de Mihai Cuptor, pe când el avea numai doi anişori. „M-am despărţit de soţul meu când Mika avea 2 ani. Acum are 18!”. Atunci a luat decizia de a o lăsa mai moale cu actoria şi s-a dedicat creşterii lui: "Aşa mi s-a părut natural să fac şi am stat acasă cu copilul destul de mult timp, trei ani. Cred că, dacă se întâmplă să-ţi dea Dumnezeu un copil, e cea mai frumoasă întâmplare. Dacă nu-l ai, nu-i nimic, vin alte întâmplări. Prezenţa unui copil o privesc ca pe un dar, ca pe o binecuvântare, niciodată ca pe un sacrificiu, pentru că, în fond, să ai grijă de cineva în viaţa asta mi se pare unul dintre cele mai frumoase lucruri.", a declarat actriţa pentru Taifasuri. 

Anii au trecut rapid, actriţa a urcat din nou pe scenă, iar cea mai mare bucurie a ei este tot fiul său. Michaela  trecut de vârsta de 18 ani. 

"E frumos să vezi copilul tău cum creşte, cum devine el însuşi. Eu cred că trebuie făcuţi devreme. Acum mă panichez la o răceală de-a sa mult mai mult decât înainte. Noi doi am crescut, practic, împreună. Eu am încercat să fiu cu Mika exact ceea ce mi-aş fi dorit eu să facă un părinte cu mine. I-am lăsat, de când a putut să se pronunţe şi să-şi manifeste gândul, liber-arbitrul.

I-am spus că singurele lucruri care nu se negociază sunt medicamentele şi şcoala. Un copil este puterea aia pe care ţi-o dă Dumnezeu şi cu care poţi să spui „aş putea face orice”. Mi se pare un dar pe care n-are cum să ţi-l conteste nimeni. Eu m-am despărţit de soţul meu când Mika avea 2 ani, dar tatăl său a fost tot timpul prezent în viaţa băiatului. Au o relaţie foarte mişto, şi acum sunt atât de fericită de relaţia asta a lor pentru că mi se par doi bărbaţi frumoşi. Mi-e drag să-i văd împreună şi seamănă foarte tare. Are şi de la mine câte ceva, dar seamănă cu tatăl său mai mult. Am avut şansa unei relaţii civilizate, chiar dacă a fost un divorţ.", a precizat ea pentru aceeaşi sursă. 

Se pare că Michael nu o urmează în carieră, a preferat să facă economie, nu actorie: "Am încercat să-l las să fie el însuşi. Are şi un discurs frumos, vorbeşte bine. Va face economie, ca taică-său. Are şi spirit practic. Ei doi seamănă bine. Este important să încerce să facă ceva, pe propriile sale forţe."

Michael Cuptor şi-a însoţit recent mama la premiera "Miami Bici". Alături de ea şi de Dan Chişu, tatăl vitreg, tânărul a socializat ore bune. Priveşte galeria FOTO cu apariţia lui de la eveniment.