News

Uite cum arată acum mezina Alinei Sorescu şi a lui Alex Ciucu FOTO&VIDEO

Uite cum arată acum mezina Alinei Sorescu şi a lui Alex Ciucu FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

La un an şi jumătate, Raisa este mica vedetă a familiei, iar primele ei cuvinte şi felul în care dansează sunt absolut delicioase.

Alina Sorescu şi Alex Ciucu au două fetiţe ca două păpuşi: Elena Carolina şi Ana Raisa. Una brunetă, cealaltă blondă. Una seamănă cu tati, cealaltă cu mami. Prima are 3 ani şi jumătate, a doua aproape un an şi jumătate. Dar pe cât de diferite sunt, pe atât de amuzante se dovedesc a fi prin jocurile şi reacţiile lor.

Mezina Raisa s-a înălţat şi ea binişor, merge bine şi a început să vorbească. Îi place şi muzica şi chiar dansează. Drept dovadă şi filmuleţele postate de celebra sa mamă.

Tatăl ei ne-a oferit şi mai multe detalii, în cadrul aşa-numitului "Jurnal pentru tătici de copii mici" - ediţia de toamnă, întocmit în timpul ultimei vacanţe pe litoral de anul acesta:

"Raisa e la momentul când doreşte să se exprime cursiv, dar abia ştie să spună câteva cuvinte. Mama, tata şi mau. Dintre toate animalele pe care le-a văzut prin cărţi sau la televizor, este fascinată se pisici. Cum vede câte una, zice "mau" şi ne caută cu privirea să vadă dacă suntem pe recepţie.
De vreo lună a început să spună mau pentru orice animal pe care l vede. Iar de vreo săptămână, "mau" a devenit cuvânt polivalent. Poate însemna orice. Animal, plantă, mâncare, diferite lucruri de prin casă (pe care trebuie să le ghicim) sau, pur şi simplu, poate însemna să fii atent la ea în momentul ăla. Un "mau" nevinovat poate trece imediat în forma lui imperativă "MaaaMaaau!!", dacă nu te uiţi la ea în momentul ăla".

Foto: Facebook

Modifică Setările