News

Uite cum arată Alina Puşcaş cu burtica de gravidă

Uite cum arată Alina Puşcaş cu burtica de gravidă

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva“ e însărcinată în şase luni, dar burtica abia dacă se vede. Şi asta pentru că fostul model are grijă să nu ia prea mult în greutate în aceste nouă luni şi vrea să fie o mămică fit.

Însărcinată în şase luni, Alina Puşcaş abia aşteaptă momentul în care-şi va ţine bebeluşul în braţe, care, după toate datele, ar fi băieţel.

„Sunt mai mult decât fericită, pentru că m-am rugat să fie băietţel! M-am gândit deja şi la un nume, însă vreau ca decizia să-i aparţină tatălui său. Cele două variante agreate, până în acest moment, sunt Filip şi Alexandru. Îmi doresc şi o fetiţă, dar ceva mai încolo“, a declarat ea pentru spynews.ro.

Alina Puşcaş e foarte atentă cu corpul ei şi, pentru a nu lua prea mult în greutate în timpul sarcinii, dar şi pentru ca muşchii să fie în continuare tonifiaţi, vedeta postului Antena 1 continuă să meargă la sala de sport.

„Şi-a adaptat programul de antrenament situaţiei în care se află. Lucrează anumite grupe de muşchi fără să solicite sau să pună în pericol sarcina. Sunt exerciţii speciale pentru viitoarele mămici. Alina a făcut fitness o lungă perioadă de vreme şi ştie exact ce trebuie să facă”, a declarat un apropiat al vedetei pentru WowBiz.ro.

Şi Carmen Brumă a practicat sportul până aproape de momentul sarcinii, iar asta i-a ajuatat muşchii să susţină mai bină sarcina şi revenirea rapidă după naştere.

Foto: pagina personală

Modifică Setările