News

Uite cum arată Anahi în ultimul trimestru de sarcină!

Uite cum arată Anahi în ultimul trimestru de sarcină!

Anul 2017 va fi unul extrem de plin, dar şi incredibil de fericit pentru Anahi şi soţul ei, fostul guvernator al statului Chiapas, din moment ce vor deveni părinţi pentru prima oară. Anahi a intrat în ultimul trimestru de sarcină În luna septembrie, fosta componentă a trupei RBD anunţa cu mândrie că urmează să devină mămică la 33 de ani. ”Un dar de la Dumnezeu” şi-a numit actriţa sarcina, pe care a aşteptat-o cu multă dragoste.

De asta ne-am dat seama şi din postările ei din social media, actriţa documentând toate schimbările prin care a trecut în timpul acestei sarcini în mediul online. Aşa, fanii internauţi, au avut ocazia s-o vadă pe actriţa lor favorită trăind ceea ce pare a fi cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale – maternitatea.

anahi-sot-craciun
Anahi a postat frecvent pe contul ei de Instagram

Şi deşi n-a anunţat până acum în câte luni este însărcinată, bănuim că actriţa a intrat deja în ultimul trimestru şi că se pregăteşte ca în curând să-şi strângă în braţe primul născut.

Revenind la postările din social media şi la schimbarea fizică prin care a trecut de când a rămas însărcinată, trebuie să recunoaştem că Anahi n-a luat foart mult în greutate şi că-şi păstrează tonusul muscular, deşi, evident, burtica creşte pe zi ce trece.

anahi-sot-sarcina
De-abia aşteaptă să devină părinţi

În dreptul fotografiei recent publicate, în care Anahi apare alături de soţul ei, Manuel Velasco Coello, actriţa povesteşte că de-abia aşteaptă să vadă ce-i va aduce anul 2017. ”Darul meu de la Dumnezeu. Te aştept cu mare dragoste”, a scris aceasta pe Instagram.