News

Uite cum arată casa lui Daryl Hannah!

de admin

Uite cum arată casa lui Daryl Hannah!

Country chic boem. Cam acesta este stilul casei din Malibu, înconjurată de natură, pe care faimoasa actriţă în vârstă de 53 de ani tocmai a scos-o la vânzare pentru suma de 4,25 milioane de dolari. Iată aici albumul casei...

Oaza din Malibu a lui Daryl este alcătuită din trei corpuri de clădire, dintre care cel mai fermecător este cel din piatră de râu. Această casă datează din 1927, fiind dotată, printre altele, cu încălzire în pardoseală şi cu o baie japoneză. Iar ceea ce completează perfect tabloul este faptul că proprietatea e înconjurată de un vast domeniu, cu vegetaţie exotică, vie şi livadă. Mai mult, casei nu-i lipseşte nici vederea spre Ocean.

Greu de crezut că Daryl renunţă la acest domeniu cu inima uşoară. Este locuinţa de vis pentru orice ecologist, aşa cum e Hannah însăşi, implicată în numeroase activităţi de protecţie a mediului înconjurător - cauză pentru care a şi fost arestată de câteva ori.

Închipui-ţi-vă că pe acest domeniu se găseşte chiar şi un cort conic, specific străvechii culturi amerindiene. De menţionat, însă, că potenţialii cumpărători - fie ei îndrăgostiţi de natură şi chiar mari fani Daryl Hannah - au găsit cam mare preţul cu care proprietatea a fost scoasă iniţial la vânzare, astfel că Hannah a ajuns la suma de acum scăzând 745.000 de dolari.

Foto: The Agency RE, WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările