News

Uite cum arată fetiţa Oanei Mizil

Uite cum arată fetiţa Oanei Mizil

Fiica deputatei are deja un an şi 9 luni. Uite cum arată acum Maria.

Micuţa cu păr blond şi cu ochi albaştri este febleţea Oanei Niculescu-Mizil şi a lui Marian Vanghelie. După aşteptări îndelungi şi multe rugăciuni, Maria a venit pe lume în septembrie 2015, aducând cu ea multă bucurie.

Acum, fetiţa are un an şi 9 luni şi este raţiunea de-a trăi a celebrei sale mame.

"Fetiţa mea dragă!
Ea reprezintă universul meu de acum, ea îmi dă putere, ea este tot ceea ce am mai de preţ, ea îmi spune simplu şi frumos: Mama!
Este minunat să fii mamă!
Domnul să vă binecuvânteze şi să aducă odată bucurie în ţara asta oropsită, şi pentru toţi copiii noştri.
Voi fi din când în când prezentă aici, alături de voi, pentru a vă împărtăşi din trăirile mele, sentimentele mele, realizările mele", a scris Oana Niculescu-Mizil pe pagina ei de socializare, alături de o fotografie cu fetiţa sa reaizată cel mai probabil la petrecerea de turtă a acesteia.

În vârstă de 41 de ani, Oana Mizil şi-ar mai dori un copil şi, potrivit unor surse citate de cancan.ro, aceasta ar fi apelat deja la fertilizarea în vitro pentru ca familia ei să se mărească şi să-i dăruiască fetiţei sale o surioară sau un frăţior.

”Da, este adevărat. Lucrăm cu intensitate să rămân însărcinată. Ne dorim încă un copil şi sperăm ca asta să se întâmple cât mai curând”, a declarat Oana Mizil pentru cancan.ro.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările