News

Uite cum arată fiul lui Moise Guran

Uite cum arată fiul lui Moise Guran

Prezentatorul emisiunii „Biziday“ de la TVR 1 este, în general, un om foarte discret în ceea ce priveşte viaţa de familie. Însă, din când în când, mai împărtăşeşte cu fanii de pe Facebook câte un moment de familie.

Cum era de aşteptat, Moise Guran a luat foarte în serios alegerile prezidenţiale. Ba chiar şi foarte personal! Pentru că este tată şi se simte responsabil pentru viitorul copilului lui.

„Vă spun sincer şi direct că îmi pasă cine câştigă aceste alegeri, dar, mai mult decât asta, îmi pasă ca peste ani să nu-mi bată copilul meu obrazul că, uite, el trebuie să plece din această ţară pentru că, la un moment dat, în istoria ei, eu, taică-su, nu m-am sinchisit să mă duc la vot“, a scris Moise Guran pe blogul său, în încheierea unui articol despre necesitatea prezenţei la vot, publicat înaintea primului tur de scrutin.

Şi, privind la fotografia realizată împreună cu fiul său, care are începe să perceapă altfel realitatea din jur şi s-o judece după criterii realiste, înţelegem şi nevoia tatălui său de a-i oferi o adolescenţă normală, ferită de ochii mass media, dar şi motivul pentru care Moise Guran se simte obligat să pună umărul la schimbarea socială.

Foto: pagina personală