News

Uite cum arată mama lui Cher...

Uite cum arată mama lui Cher...

Arrivals at The Late Show with David Letterman in NYC Featuring: Cher Where: New York, United Kingdom When: 25 Sep 2013 Credit: Kyle Blair/WENN.com

Da, mama lui Cher este într-o formă minunată pentru vârsta de 90 de ani... Cher se mândreşte pe bună dreptate cu mama ei. Am putea spune că de la ea a moştenit Cher forma fizică de invidiat şi energia... dacă n-am şti cât de bună prietenă este cu chirurgia plastică. Şi totuşi, e limpede că Cher deţinele ambele arme împotriva timpului: bisturiul şi genele bune. "Aşa arată vârsta de 70  şi de 90 de ani în familia mea. Iar mama nu e deloc machiată.", a scris mândră vedeta, postând pe contul ei de Twitter o poză alături de mama ei - care are, mai exact, 89 de ani. La fel cum Cher are 69.

De fapt, ne întrebăm dacă mama ei, pe numele său Georgia Holt, n-a fost cea dintâi care a apelat la plasticieni. Fiindcă, să ne amintim, Georgia nu e o străină de showbiz. Din contră, în anii 50-60 s-a străduit fără succes să-şi contruiască o carieră în film. Ceva mai bine i-a mers în muzică - domeniu din care a câştigat şi banii cu care a putut s-o întreţină pe Cher şi s-o propulseze pe drumul faimei. Cu şase mariaje la activ, Georgia n-a reuşit ceea ce a reuşit, însă, din plin Cher în carieră - iar asta şi datorită presiunii pe care mama sa a pus-o asupra ei.

Foto: