Royals

Uite cum arată membrii familiei regale fără machiaj!

Uite cum arată membrii familiei regale fără machiaj!

Arată tot timpul ca scoşi din cutie, cu hainele cele mai potrivite statutului pe care îl au şi cu machiajul şi coafura perfecte. Însă până şi membrii casei regale au momente în care uită de rigorile protocolului şi ies în lume nemachiate. Iată câteva imagini revelatoare!

Meghan Markle

În cazul ei, pot foarte bine să exemplific cu fotografiile de la nunta ei, când mireasa a avut un machiaj aproape inexistent, însă până şi cei mai naivi dintre noi ştiu că fosta actriţă hollywoodiană nici vorbă să fi apărut în cea mai importantă zi din viaţa ei fără pic de fond de ten pe obraz şi fără mascara.

Meghan a fost întotdeauna foarte preocupată de imaginea sa, până şi fotografiile no make-up de pe Instagram-ul ei – pe vremea când funcţiona, bineînţeles – sunt cât se poate de studiate. Totuşi Ducesa de Sussex are o dorinţă arzătoare de fiecare dată când a făcut vreun shooting în scurta şi neînsemnata ei carieră actoricească – să nu cumva i se şteargă pistruii la prelucrarea pozelor.  Chiar fostul ei makeup artist, Lydia F. Sellers, susţine că Markle îi spunea, de fiecare dată, să nu folosească mult fond de ten, pentru a nu-i ascunde pistruii.

Modifică Setările