News

Uite cum arată noua iubită a lui Mihai Albu FOTO

Uite cum arată noua iubită a lui Mihai Albu FOTO camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

La patru ani de la divorţ, creatorul de modă e pregătit să-şi refacă viaţa lângă o femeie stabilită în Mallorca.

De când s-a despărţit de soţia sa, Iulia, este pentru prima oară  când Mihai Albu se afişează în public cu o femeie. Cea care i-a atras atenţia este sora unei politiciene de la noi. Este vorba despre Alina de Micco, sora Ancăi Cârcu (aşa-numita "sexy PRM-ista") şi este fosta soţie a unui diplomat spaniol. Frumoasa şatenă este din Bistriţa Năsăud şi are afaceri imobiliare în Palma de Mallorca.

Potrivit celor de la wowbiz.ro, cei doi au o relaţie de câteva luni bune, însă au preferat să fie discreţi. De altfel, chiar Mihai Albu confirma anul trecut că în viaţa lui a intrat o persoană specială.

"Da, am o relaţie. Ea nu este persoană publică, nici măcar nu este cetăţean român. Am preferat să fim mai discreţi pentru a ne proteja relaţia. Chiar dacă suntem încă în tatonări şi aşteptăm să trecem proba timpului, sper că se va transforma în ceva frumos. E normal să sper asta. Când vom fi pregătiţi, amândoi, să ne asumăm relaţia, nu ne vom mai ascunde şi vom apărea, împreună, în public, să vorbim despre noi. Atracţie există, trebuie doar să avem răbdare să vedem ce ne va rezerva viitorul. Nu pot vorbi acum despre viitor, nu îmi pot permite, dar voi avea răbdare şi, dacă ne ajută Dumnezeu, vom fi împreună pentru o perioadă lungă”.

Weekend-ul trecut, însă, Mihai Albu şi Alina de Micco au mers împreună la Bistriţa, unde au fost naşi la nunta uneia dintre surorile Alinei, Ramona, care s-a căsătorit cu un preot din localitate. Dar, pentru că cei doi nu sunt cununaţi, Mihai şi Alina au fost a doua pereche de naşi ai surorii acesteia.

Interesante au fost ţinutele purtate de Alina, foarte şic şi colorate, accesorizate cu pălărie.

Modifică Setările