Fashion

Uite cum arată showroom-ul de modă al Victoriei Beckham din Londra FOTO&VIDEO

Uite cum arată showroom-ul de modă al Victoriei Beckham din Londra FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 17 poze

Soţia lui David Beckham e pe cai mari! Spaţiul pe care îl deţine pe strada Dover este foarte stylish. Iată unde îşi primeşte diva clientele.

Victoria Beckham s-a impus cu fermitate în moda londoneză şi de peste Ocean, reuşind să impresioneze cu creaţiile sale smart, cu croieli "curate" şi foarte moderne.

Săptămâna trecută, chiar de ziua femeii, Victoria Beckham a primit la showroom-ul său din 36 Dover Street vizita Nicolei Mendelsohn, care i-a luat un interviu despre cei 10 ani de când activează în modă. Soţia lui David Beckham a recunoscut că era interesată de modă încă de pe vremea când activa în Spice Girls şi că apetenţa pentru cochetărie dobândită de la mama sa şi spiritul antreprenorial dobândit de la tatăl său au încurajat-o să-şi deschidă propriul business în modă.

Întrebată ce o inspiră atunci când creează hainele, Victoria a răspuns că: "poate fi o călătorie, poate fi artă contemporană, o galerie sau o expoziţie la care am fost, depinde. Dar, în cele din urmă, creez haine pe care eu însămi vreau să le port, pe care am visat să le port şi ceea ce cred că ar purta şi clientele mele, haine purtabile. (...) Înainte purtam foarte mult negru, dar acum îmi plac culorile. Culorile au devenit o semnătură pentru mine."

Iată cum şi-a amenajat Victoria Beckham showroom-ul din Londra.

Modifică Setările