News

Uite cum arată şi cu ce se ocupă fiul Silviei Dumitrescu

Uite cum arată şi cu ce se ocupă fiul Silviei Dumitrescu

Îndrăgita cântăreaţă e mândră de băiatul ei de 24 de ani, care i-a moştenit talentul.

Silvia Dumitrescu şi soţul său, Florin Ochescu, au numai cuvinte de laudă la adresa fiului lor, Iulian. Astăzi, băiatul lor împlineşte 24 de ani, vârstă până la care şi-a demonstrat talentul în muzică, moştenit de la ambii părinţi. Însă, spre deosebire de ei, Iulian a preferat să se dedice muzicii clasice, urmând Colegiul Naţional de Muzică “George Enescu” şi Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti.

Membru al grupului Ludens Piano Trio, tânărul este pianist şi susţine spectacole atât în ţară, cât şi în străinătate. Mai mult, este câştigător a numeroase premii la concursuri naţionale şi internaţionale.

Citeşte şi:

INTERVIU Silvia Dumitrescu – „Iulian este cea mai mare realizare a vieţii mele“

Astăzi, de ziua lui, celebra sa mamă a ţinut să marcheze evenimentul printr-o postare pe Facebook:

"În urmă cu 24 de ani, la ora 9 dimineaţa am simţit cel mai frumos sentiment de pe pământ, când mi-am ţinut fiul în braţe!!!Iubire nemărginită şi darul lui Dumnezeu, Iulian Ochescu, fructul dragostei noastre, al părinţilor Silvia şi Florin Ochescu!La mulţi ani fericiţi şi împliniţi, cu succese şi multă iubire, să-i emoţionezi pe toţi cu muzicalitatea ta!!!??????Petrecem şi cântăm în familie la "Papa la Soni" Vama Veche!"

Modifică Setările