News

Uite cum arată videoclipul-surpriză realizat în Bucureşti de cei de la Metallica VIDEO

Uite cum arată videoclipul-surpriză realizat în Bucureşti de cei de la Metallica VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Măgulitor şi înălţător este acest clip în care Capitala României este prezentată în cele mai frumoase culori de legendarii rockeri.

Un exerciţiu de marketing făcut la profesionist, dar şi o demonstraţie de respect şi de mulţumire din partea echipei manageriale a formaţiei Metallica, aflată pentru a patra oară în România.

Concertul heavy-metal de la Bucureşti a rămas, cu adevărat, un reper în rândul mega show-urilor prezentate de artiştii străini la noi, atât prin calitatea prezentării, cât şi prin tributul adus celor de la Iris şi nota umanitară (donaţia de 250.000 de dolari făcută în contul construirii primului spital pediatric oncologic).

Şi se pare că nu doar pentru publicul român această întâlnire cu James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett şi Robert Trujillo a fost una specială. Căci, după concert, rockerii au postat pe contul lor de YouTube un clip video de mulţumire, care a adunat în câteva ore peste 20.000 de vizualizări şi peste 2.200 de like-uri.

În clip au fost incluse cadre realizate în Piaţa Unirii, în faţa Palatului Parlamentului, la Sala Palatului, Ateneul Român şi Parcul Cişmigiu, dar şi la Arcul de Triumf. Totodată, în imagini se mai pot vedea muncitorii care au lucrat la montatul scenei de pe Arena Naţională şi momente din concertul desfăşurat miercuri. Toate derulate pe fundalul sonor al hitului ”Nothing Else Matters”, interpretată de o orchestră simfonică.