News

Uite cum se distrează Monica şi Ramona Gabor în America FOTO&VIDEO

Uite cum se distrează Monica şi Ramona Gabor în America FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

După vacanţa în Dubai, în care a fost şi micuţa Irina Columbeanu să-şi viziteze mătuşa, cele două surori s-au reîntâlnit pe tărâm american, acolo unde Monica trăieşte de ani buni alături de iubitul său, Mr. Pink.

Sunt frumoase şi invidiate pentru stilul lor de viaţă. Trăiesc în vile elegante, sunt mai mereu între două avioane, au dressingurile ticsite cu haine şi accesorii de firmă şi petrec în stil mare.

Ramona Gabor i-a întors vizita surorii sale de acum câteva luni şi a mers s-o viziteze în California, acolo unde Monica duce un trai lipsit de griji alături de iubitul său, milionarul chinez Mr. Pink.

Vizita Ramonei a coincis cu un eveniment important pentru Monica şi Mr. Pink, anume lansarea oficială a aplicaţiei iGoLive dezvoltată de Mr. Pink.

Evenimentul a avut loc la exclusivistul hotel Berverly Wilshire în prezenţa a mai multor importanţi oameni de afaceri şi a fost animată de prezenţa celor două surori cu trupuri de manechin, care şi-au ales special pentru această ocazie nişte ţinute absolut regale.

At the @igoliveapp launch party. Is there anything going on at second 8? ??

A post shared by Monica Gabor (@monicagabor888) on

Însă dincolo de covorul roşu şi de toate pregătirile pentru acest mega eveniment, fetele s-au distrat pe cinste, ba mergând la cursurile de perfecţionare a limbii engleze, ba răsfăţându-se la o partidă de shopping ori la restaurant.

Modifică Setările