Lifestyle

Uite în ce casă locuieşte DJ Wanda la Londra! E vecină cu Richard Gere şi Gwen Stefani! FOTO

Uite în ce casă locuieşte DJ Wanda la Londra! E vecină cu Richard Gere şi Gwen Stefani! FOTO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Vedeta s-a mutat împreună cu iubitul ei, Karl, într-unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din capitala Angliei. Iată primele imagini din casa lor.

Începutul anului a adus cea mai mare schimbare în viaţa lui DJ Wanda! După jumătate de an de relaţie şi având planuri de nuntă, ea şi iubitul ei, Karl, locuiesc împreună într-o casă luxoasă situată în Primrose Hill, unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din Londra. Gwen Stefani şi faimosul chef Jamie Oliver sunt vecinii lor, iar de pe terasă se vede şi casa actorului Richard Gere.

“Ne-am dorit foarte mult să ne mutăm împreună înainte de Crăciun. Locuinţa este întinsă pe două etaje. La parter avem dormitorul nostru, camera de oaspeţi şi băile. La etaj, avem un living care este foarte mare şi o terasă”, declară DJ Wanda.

“Asta nu înseamnă că m-am mutat definitiv din România. Pentru o perioadă o să fac naveta. O să locuiesc şi în Londra, dar şi la Bucureşti, unde am salonul meu de tatuaje. Acest nou pas este însă unul foarte important în consolidarea relaţiei mele cu Karl. Casa este minunată, iar nouă ne este foarte bine împreună”, spune DJ Wanda.

Dj Wanda are planuri mari şi pe plan profesional. În acest moment, lucrează la un nou proiect, vrea să deschidă şi la Londra salonul ei de tatuaje, Wanda Tattoo. Are parte şi de susţinerea partenerului săi, Karl fiind foarte încântat de planurile acesteia. În prezent, caută împreună spaţiul perfect pentru salon, călătoresc la diverse convenţii de tatuaje şi descoperă noi talente pe care să le aducă în echipă.

Iubitul vedetei este australian, însă s-a mutat la Londra în urmă cu 17 ani şi a dezvoltat cu succes afaceri în domeniul construcţiilor. DJ Wanda şi Karl s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni în urmă cu şase luni, iar, de atunci, sunt de nedespărţit. 

Modifică Setările