Body & Soul

Uite la ce program de fitness au apelat protagoniştii seriei 50 Shades pentru a se menţine în formă!

Uite la ce program de fitness au apelat protagoniştii seriei 50 Shades pentru a se menţine în formă!

Cincizeci de umbre de....efort. Dakota Johnson şi James Dornan au trecut prin nişte tranformări spectaculoase şi au apelat la un program de exerciţii personalizat pentru a se tonifica pentru scenele intense din noua lor peliculă, "Fifty Shades Darker". Antrenoarea care i-a pregătit pe cei doi actori a dezvăluit detalii cu privire la regimul lor şi exerciţiile de fitness la care au apelat. Ramona Braganza, fostă majoretă, a lucrat cu Dakota şi James timp de cinci luni, în timp ce filmau pentru a doua parte a filmului Fifty Shades, în Vancouver, anul trecut. Ea a venit cu o sală de fitness portabilă, cu o remorcă complet utilată pentru sport, chiar pe platourile de filmare. De asemenea, în funcţie de nevoile fiecăruia, Ramona a realizat un plan de program personalizat pentru cele două staruri. Rutina actriţei cuprinde  stretching, cardio, exerciţii pentru picioare, dar şi cursuri de yoga. În schimb, exerciţiile lui James s-au bazat pe picioare, în timp ce abdomenul şi mâinile le-a lucrat de unul singur.

Antrenamentul lui James

Jamie Dornan sera Christian Grey en la trilogia de '50 sombras de Grey.

Potrivit Ramonei, Jamie, 34 de ani, şi-a antrenat picioarele cu ajutorul programului său, pe timpul celor cinci luni de filmare. El şi antrenoarea de fitness se întâlneau o dată sau de două ori pe săptămână pentru sesiuni de exerciţii de 30 de minute, totul începând cu 5- 10 minute de stretching. Apoi, foloseau o frânghie peste care trebuia ca actorul să sară, după care Jamie trecea le exerciţii pentru tonifierea coapselor şi feselor, precum genoflexiuni şi fandări. Antrenamentul pentru picioare este deosebit de important, deoarece creşte metabolismul şi ajută la întărirea musculaturii din tot corpul.

Antrenamentul Dakotei

51329940 Actress Dakota Johnson goes for a run on the set of 'Fifty Shades Of Grey' filming in Vancouver, Canada on February 14, 2014. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

Actriţa în vârstă de 27 de ani s-a întâlnit cu antrenoarea sa de aproximativ cinci ori pe săptămâna. Dacă în unele zile a scăpat uşor, cu o sesiune de cardio de 20 de minute, altă dată, actriţa a fost pusă la muncă timp de 30 - 45 minute. Printre exerciţiile care au fost incluse în antrenamentul său s-au numărat şi cele de stretching, sau exerciţiile cu greutăţi la gleznă. De asemenea, ea a fost şi la cursuri de yoga, dar a urmat şi programul Ramonei 3-2-1,   special conceput pentru actorii care vor să fie în formă pentru un rol.

Braganza, printre care ai cărei clienţi celebri se numără şi Jessica Alba şi Halle Berry, a antrenat-o pe Dakota de una singură timp de 4 luni, înainte ca actriţa să înceapă programul cu un instructor de balet pentru următorul său film.

Foto: Hepta, Instagram