News

Prinţul Carl Philip al Suediei a fost răpit!

Prinţul Carl Philip al Suediei a fost răpit!

Nu era de-ajuns că unul dintre cei mai seducători reprezentanţi ai caselor regale europene renunţă la burlacie luna viitoare, în favoarea unei foste vedete de televiziune cu trecut „dezbrăcat“, acum mai rămânem şi fără el?

Din fercire, nu este vorba despre o răpire în adevăratul sens al cuvântului, ci de una realizată de prietenii lui cei mai apropiaţi, care l-au luat, joia trecută, pe sus pentru un weekend de dezmăţ în Grecia, acolo unde i-au pregătit petrecerea burlacilor.

Interesant este că grupul petrecăreţilor au avut-o drept complice chiar pe viitoarea soţie a prinţului suedez, Sofia Hellqvist, care i-ar fi făcut, în secret, bagajele logodnicului ei. Un logodnic care a fost zărit la aeroportul din Stockholm, în timp ce se îmbarca alături de amicii lui pentru un zbor către Atena.

Vinerea trecută, aşadar, Prinţul Carl Philip şi prietenii săi s-au bucurat de o croazieră spre superba insulă Aegina, iar seara, au fost zăriţi cinând la un restaurant exclusivist din Piraeus. A doua zi, burlacii şi-au făcut de cap într-un club din Atena, acolo unde au sosit îmbrăcaţi la fel, cu jachetă, pantaloni negri şi cămaşă. Pare să fi fost o petrecere a burlacilor cât se poate de reuşită!

Foto: Getty Images

Modifică Setările