News

Ultima conversaţie. Ce i-a spus Whitney Houston mamei sale cu 30 de minute înainte de moară

Ultima conversaţie. Ce i-a spus Whitney Houston mamei sale cu 30 de minute înainte de moară

Dispariţia prematură a unuia dintre cele mai mari cântăreţe din lume ne-a uimit şi întristat pe toţi, însă întreaga lume – până şi familia ei – a fost nevoită să accepte faptul că Whitney a fost înfrântă de o dependenţă de droguri care pusese, de ani buni, stăpânire pe existenţa ei. Totuşi ultimele conversaţii pe care le-a avut Houston chiar în ziua morţii ei ne-o arată pe cântăreaţă binedispusă şi cu planuri de viitor.

Dionne Warwick şi mama lui Whitney Houston, Cissy Houston, au vorbit la telefon cu faimoasa cântăreaţă cu numai câteva ore înainte să-şi dea ultima suflare şi au spus la unison că nu detectaseră niciun de semn că ceva era în neregulă cu diva pop. Whitney se pregătea să meargă la un petrecere înainte de ceremonia de acordare a premiilor Grammy şi a stabilit cu Dionne, chiar în ziua decesului ei, ultimele amănunte despre party-ul lui Clive Davis în acea seară.

Apoi, conform celor relatate de ABC News, Houston a primit un telefon de la mama ei, în jurul orei 15.15, adică cu numai 30 de minute înainte ca Whitney să fie găsită inconştientă în cada ei din camera de hotel. În 2013, Cissy a vorbit cu Oprah Winfrey despre acea ultimă conversaţie cu fiica ei, dezăvuind următoarele: „Mi-a spus că mă iubea... Mi-a spus că o să vină curând să mă vadă... N-aveam nici cea mai mică idee că era pentru ultima dată când aveam să vorbesc cu ea.”

Modifică Setările