Vedete

Ultima fotografie în care apare Cabral, postată de Crăciun! Vedeta are probleme de sănătate şi nu se mai ridică din pat

Ultima fotografie în care apare Cabral, postată de Crăciun! Vedeta are probleme de sănătate şi nu se mai ridică din pat

În urmă cu o lună, Cabral a devenit din nou tătic, actuala lui soţie, Andreea Ibacka aducând pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, alături de care prezentatorul de la Pro TV s-a tot fotografiat pe Instagram.

Chiar dacă trece printr-o perioadă fericită a vieţii lui, Cabral şi-a anunţat fanii din mediul online că nu se simte tocmai bine. Vedeta a postat pe blogul personal un text prin care anunţa că nu poate ajunge la un eveniment, deoarece are probleme de sănătate şi nu se poate ridica din pat.

Cea mai recentă fotografie pe care Cabral a postat-o pe Facebook este de pe 25 decembrie, de atunci începând problemele pentru el. După spusele lui, prezentatorul de la Pro TV are hernie, iar durerile pe care le simte sunt foarte mari.

„Pentru că sporturi extreme, încă de la Crăciun sunt legat de pat. Am tot sperat să-mi revin până la eveniment, dar acum, cu o seară înainte, îmi dau seama că mă mint singur. Am o hernie la L4, cu deplasare. Doare, mămica mea, doare de parcă tot piciorul stâng e o măsea ce pulsează. Bunicu o să fie acasă, întins pe ceva tare, sugând nişte tramadoale“, a fost mesajul lui Cabral.

Chiar dacă spune că de la Crăciun are probleme, totuşi, pe Instagram Cabral a mai postat câteva fotografii.

Modifică Setările