Gossip

Ultima încercare! Kate Moss (43) îşi doreşte un copil cu iubitul său tinerel

Ultima încercare! Kate Moss (43) îşi doreşte un copil cu iubitul său tinerel

Este printre cele mai renumite şi influente supermodele din lume. Îi place ca numele ei să fie pe buzele tuturor, să petreacă şi să nu dea socoteală nimănui pentru asta. Ei bine, lucrurile acestea sunt pe cale să se schimbe, căci Kate Moss vrea să-ntoarcă foaia şi să se cuminţească. Motivul? Vrea să devină mamă a doua oară! Kate Moss mai vrea un copil! Potrivit publicaţiei ”Heat World”, Kate Moss îşi doreşte cu ardoare un al doilea copil, motiv pentru care are de gând să renunţe la stilul de viaţă caracteristic, în care nopţile pierdute şi consumul de alcool dau tonul, şi să opteze pentru unul mai sănătos. Şi iubitul ei, contele Nikolai von Bismarck, îşi doreşte un copil Chiar prietenii supermodelului au fost cei au dat-o de gol, dezvăluind că aceasta are un centru de reabilitare la care se internează de fiecare dată când vrea să ajungă pe drumul cel bun. ”Kate îşi doreşte de mulţi ani un al doilea copil. Ea a realizat că e ultima şansă de a avea un copil şi vrea să încerce. Să devină sănătoasă e calea prin care ar face să se întâmple, iar ea chiar are speranţe. (...) Merge la aceste clinici, unde îşi ”resetează” organismul după o perioadă mai nebună. Bea numai smoothie-uri, face saună cu infraroşu şi nu bea nimic mai tare decât un ceai negru”, a declarat un apropiat pentru publicaţia amintită anterior.

Un altul a confirmat că aceasta îşi doreşte de mai mult timp un al doilea copil şi că, la un moment dat, Kate s-a gândit să-l roage pe Jamie Hince (n.r. fostul soţ) să mai facă un copil, simţind că sunt ultimii ani în care ar mai putea face asta. Din fericire, în viaţa modelului a intrat contele Nikolai von Bismarck, în vârstă de doar 31 de ani, care-şi doreşte un copil cu Kate. ”El e dornic să aibă un copil”, a mărturisit respectivul prieten.

Kate Moss şi Jamie Hince, în ziua nunţii lor.

Momentan, Kate Moss n-a tratat aceste zvonuri, aşadar nu ştim dacă situaţia este una reală. Cert e că-n ultimele luni, supermodelul a încercat să se dedice mai mult relaţiei cu contele Nikolai von Bismarck, dat fiind faptului că la începutul acestui an au fost despărţiţi câteva luni, timp în care el a fost internat într-o clinică de reabilitate din cauza consumului excesiv de alcool, indus – evident – de stilul de viaţă al iubitei lui.

Jefferson Hack, primul soţ, şi fiica lor, Lila Grace

Kate Moss este deja mamă, având o fată adolescentă, în vârstă de 14 ani, din mariajul cu Jefferson Hack. Lila Grace este copia fidelă a supermodelului, urmând-o chiar şi-n carieră!

foto: arhivă OK!