Case Regale

Ultima plăcere ”vinovată” a suveranei după ce medicii i-au tăiat cocteilurile de pe listă. Singura băutură cu care se mai poate delecta regina Elisabeta a II-a

Ultima plăcere ”vinovată” a suveranei după ce medicii i-au tăiat cocteilurile de pe listă. Singura băutură cu care se mai poate delecta regina Elisabeta a II-a camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Medicii i-au tăiat cocteilurile de pe listă, cu o singură băutură mai are voie regina Elisabeta a II-a să se delecteze. Care este ultima plăcere ”vinovată” a suveranei?

Avea o mare plăcere, să bea Martini zilnic. Ei bine, cocteilurile nu îi mai sunt permise Maiestăţii Sale. În urma problemelor de sănătate din ultima vreme, medicii au fost fermi şi au îndemnat-o să renunţe la Martini-ul pe care îl consuma zilnic.

Somelierul regal Demetri Walters a dezvăluit că alcoolul îi afecta sănătatea. Specialistul de la Palat a dezvăluit DailyMail că era dăunător pentru articulaţiile suveranei şi că Maiestatea Sa opta pentru Martini atunci când trebuia să ciocnească cu vreun invitat oficial. Este bine totuşi că medicii nu au recomandat eliminarea totală a alcoolului. Reginei îi mai este permis un pahar cu vin.

Somelierul a mai declarat sursei citate că el îi alege vinurile reginei, cu menţiunea că nu bea prea mult în această perioadă.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările