News

Ultima scrisoare de dragoste a lui Tupac Shakur către Madonna dezvăluie motivul despărţirii lor. Regina Pop a încercat să împiedice publicarea ei

Ultima scrisoare de dragoste a lui Tupac Shakur către Madonna dezvăluie motivul despărţirii lor. Regina Pop a încercat să împiedice publicarea ei camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Timp de 20 de ani scrisoarea pe care regretatul rapper i-a scris-o Madonnei din închisoare a fost ţinută secretă, însă, după ce a fost făcută publică, s-a aflat şi motivul pentru care Tupac se despărţise de Regina Pop şi de ce nu şi-a dorit cântăreaţa să fie făcut vreodată cunoscut conţinutul ei.

Madonna a ajuns să-i dea în judecată pe cei care şi-au propus să facă publică ultima scrisoare de dragoste pe care i-o scrisese Tupac. De fapt, Material Girl a ţinut secretă întreaga relaţie avută cu regretatul hip-hopper. S-a scăpat abia în 2015, când a recunoscut că ea şi Tupac au format, la un moment dat, un cuplu.

Actriţa Rosie Perez a fost cea care le-a făcut cunoştinţă lui Tupac cu Madonna. Cântăreaţa i-a spus actriţei să o cupleze cu faimosul rapper, iar el nici că se putea bucura mai mult de atenţia primită de la un asemenea sex-simbol.

Madonna e foarte tare, ca oricare dintre prietenii mei apropiaţi! M-a ajutat mult, e o persoană foarte bună!”, a recunoscut, la un moment dat, rapperul într-un interviu televizat. Până şi amicii lui şi-au dat seama că prima persoană care l-a contactat şi l-a sprijinit pe Tupac când a fost arestat pentru prima dată a fost Regina Pop.

Aflată în apogeul carierei sale, Madonna nu şi-a dorit să-şi expună viaţa privată în momentul în care forma un cuplu cu Tupac. „Numai că ştiam că exista posibilitatea să mă viziteze, făceam un duş în plus. Însă ea nu mă mai vizita...”, a spus rapperul cu regret spre finalul idilei lor.

Modifică Setările