Fashion

Ultima ţinută purtată de Melania Trump în vizita din Marea Britanie. Prima-doamnă a impresionat cu un look britanic

Ultima ţinută purtată de Melania Trump în vizita din Marea Britanie. Prima-doamnă a impresionat cu un look britanic camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Ieri, prima-doamnă a Americii şi Donald Trump au participat la un eveniment comemorativ, în prezenţa suveranei Marii Britanii şi moştenitorul tronului britanic, Prinţul Charles.

Melania şi Donald Trump şi-au încheiat vizita în Marea Britanie printr-o ceremonie în Portsmouth, care marca evenimentul Ziua-Z. Pentru o ocazie atât de importantă, la care au participat şi regalităţile, prima-doamnă a îmbrăcat un outfit conservator, la care a potrivit şi o pălărie semnată de Philip Treacy, pălărierul regal preferat de Ducesele de Sussex şi Cambridge.

Melania a îmbrăcat un trench coat nude, cu care a mai fost văzută şi-n 2017, şi-al cărei cost se ridică la aproape 4800 de lire sterline. Şi-a completat look-ul cu o pereche de stilettos nude, cu toc înalt, cui, şi bijuterii minimaliste. Părul şi l-a purtat într-un coc stilizat, iar machiajul a fost unul pământiu la nivelul ochilor şi nude la buze. (vezi galeria foto)

Modifică Setările