News

Ultimele clipe din viaţa nepoatei lui Morgan Freeman, documentate într-un video tulburător. Iubitul drogat o ameninţă!

Ultimele clipe din viaţa nepoatei lui Morgan Freeman, documentate într-un video tulburător. Iubitul drogat o ameninţă!

Morgan Freeman respinge acuzaţiile că ar avea o legătură amoroasă cu nepoata lui.

Noi detalii tulburătoare apar în procesul care-l vizează pe ucigaşul nepoatei actorului Morgan Freeman. Cu puţine ore înainte de moartea ei sângeroasă, E`Dena Hines l-a înregistrat pe iubitul ei, fiind drogat şi ameninţând-o. Lamar a avut o altercaţie cu nepoata lui Morgan Freeman înainte cu câteva ore s-o omoare În timpul celui mai recent proces, a fost scoasă la iveală o filmare de-a victimei tocmai cu agresorul său, Lamar Davenport, cu care avea o relaţie amoroasă la acea vreme. În respectiva înregistrare, Hines apare stând la aceeaşi masă cu Lamar şi cu un al prieten de-al acestuia, ambii fiind sub influenţa unui drog periculos, numit PCP (feniciclidină) ori ”praful îngerilor”, care cauzează agresivitate şi comportament psihotic.

Pe filmare poate fi auzit, la un moment dat, Lamar enervându-se pe iubita lui. ”Închide lumina asta. Închide lumina! Nu-mi pasă ce faci acolo, dar închide lumina. Mă ucide! Vrei să merg spre această lumină şi să mor? Închide dracului această lumină!”, este ceea ce Lamar îi strigă lui Hines în filmarea care-l arată într-o ipostază agresivă vizavi de cea care urma să-i devină victimă.

Această filmare cântăreşte, însă, mai mult în favoarea agresorului, avocaţii folosindu-se de această portiţă pentru a-l scoate pe Lamar nevinovat. Aceştia susţin că psihoza ori nebunia temporară cauzată de consumul acestui drog este ceea ce a dus la înjunghierea de 25 de ori a victimei sale.

Lamar, în timpul procesului

În cadrul aceluiaşi proces, mama E`Denei a depus o mărturie emoţionantă, povestind cum a decurs ziua fiicei sale cu doar câteva ore înainte să-şi găsească sfârşitul tragic, pe 16 august 2015, la ora 2:50 noaptea. Ea a povestit că fiica sa a însoţit-o într-o plimbare cu maşina în Queens, unde a vizitat o casă a străbunicilor ei. De altfel, o imagine dată tot de mama sa ne-o arată pe E`Dena zâmbitoare şi fără griji.

E'Dena Hines şi mama sa, Deena Adair, cu câteva ore înainte de moartea tinerei

Adair, mama acesteia, a povestit şi că cele două aveau planuri de a se revedea a doua zi şi că nimic nu le-ar fi dat de gândit că planurile n-or să fie duse la bun sfârşit. ”Hines mi-a zis că o să mai stea afara puţin, dar să nu mă îngrjorez pentru că o să mă sune pentru prânz ori cină a doua zi. M-am suit în taxi, pentru că eram foarte obosită. Oare de ce am făcut asta, de ce?”, a continuat, îndurerată, mama E`Denei Hines.

Distrusă de durere, Deena Adair

Citeşte şi Ultimele cuvinte ale nepoatei lui Morgan Freeman, înainte de a fi ucisă cu sălbăticie