Case Regale

Ultimele fotografii cu Prinţesa Diana în viaţă! Cronologia unor 24 de ore de agonie şi mister

Ultimele fotografii cu Prinţesa Diana în viaţă! Cronologia unor 24 de ore de agonie şi mister camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Anul acesta se vor împlini 22 de ani de când prinţesa Diana şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier, petrecut în Paris. Puţini ştiu, însă, când a fost văzută ultima dată Prinţesa Diana în viaţă şi ce a făcut aceasta cu 24 de ore înainte să întâmple cumplita tragedie.

Potrivit unui timeline făcut de presa străină, ultimele 24 de ore din viaţa Dianei trebuiau să fie încununate de o logodnă. Haideţi să vedem mai exact ce au făcut Diana şi Dodi-al Fayed în acest timp!

30 August 1997

În jurul ore 4 după-amiaza. Diana şi Fayed sosesc la Ritz Paris, hotel deţinut de tatăl afaceristului. Cei doi au intrat printr-o uşă din spate şi au mers direct către apartamentul imperial ce le aparţinea.

Între 5:40 şi 6:30 după-amiaza. Se spune că Fayed ar fi comandat două inele, care i-ar fi fost livrate în apartament. Chipurile, acesta ar fi cerut-o în căsătorie pe regretata Prinţesă Diana.

În jurul orei 7 după-amiaza. Diana şi Fayed sunt văzuţi ieşind printr-un loc ferit de agitaţie şi sunt conduşi către reşedinţa lui din apropierea Arcului de Triumf.

Pe la 9: 50 seara. Folosind intrarea frontală, cei doi ajung la restaurantul L`Espadon, după ce au fost nevoiţi să anuleze rezervarea de la Benoit Paris, fiind agasaţi de paparazzi. Totuşi, la un moment dat, Fayed cere ca cina să i se livreze în camera lor, din cauza prezenţei fotografilor.

31 August 1997

12:20 noaptea. Alături de bodyguardul Trevor Rees-Jones, Fayed şi Diana au încercat să scape de paparazzi părăsind hotelul ritz printr-o ieşire rar folosită. În cele din urmă, au ajuns pe bancheta din spate a unui Mercedez S280 negru, condusă de Henri Pault.

Potrivit informaţiilor, şoferul băuse cel puţin două băuturi alcoolice (un scotch şi o bere) în acea seară. Nivelul alcoolului din sângele său fusese, la timpul accidentului, de trei ori mai mare decât valoarea admisă în Franţa. Nişte analize ulterioare au dezvăluit şi prezenţa a două antidepresive în organismul său (Prozac şi Tiapridal).

În acea noapte, la 12:23. Maşina se izbeşte de unul dintre pilonii tunelului Pont de l`Alma. În urma impactului, şoferul şi Fayed au murit pe loc.

O oră mai târziu, 1:20 noaptea. După ce Diana a fost stabilizată, este transportată spre spital. În timp ce se afla în ambulanţă, prinţesa suferă un infarct, iar ambulanţa este oprită pentru a o resuscita.

2:01 în noaptea fatidică. Diana ajunge la spitalul Pitie-Salpetriere, unde intră în operaţie. ”Operaţia a dezvăluit că avea o rană severă la nivelul plămânilor. În ciuda încercării de a închide rana şi de a-i face un masaj cardiac timp de două ore, funcţiile respiratorii nu funcţionează.

La ora 4:00 dimineaţa. Decesul a fost declarat.

Modifică Setările