Meghan & Harry

Ultimele pregătiri pentru botezul lui Lilibet Diana. De ce nu va fi prezentă regina, chiar dacă ceremonia va fi la Windsor?

Ultimele pregătiri pentru botezul lui Lilibet Diana. De ce nu va fi prezentă regina, chiar dacă ceremonia va fi la Windsor? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Totul în ceea ce o priveşte pe a doua născută a Ducilor de Sussex este înconjurat de mister.

Harry şi Meghan n-au făcut publică nicio fotografie cu micuţa Lilibet Diana, născută pe 4 iunie, şi n-au dat nici detalii despre modul în care se va desfăşura botezul acesteia. Se spune că cei doi îşi doresc foarte mult ca ceremonia să aibă loc la Windsor, în faţa Reginei Elisabeta, însă sunt din ce în ce mai puţin şanse ca lucrurile să se petreacă aşa.

Cel mai probabil, botezul micuţei Lili va avea loc la reşedinţa ducilor din Montecito, California, şi nu ne-ar mira ca totul să se organizeze în mare secret, astfel încât să nu transpire nimic către presă. Cum fratele ei mai mare, Archie, a fost botezat la vârsta de două luni, e foarte probabil ca momentul să se aproprie şi pentru Lilibet, care a împlinit, deja, această vârstă pe 4 august.

Chiar dacă Prinţul Harry îşi doreşte cu disperare ca regina să fie prezentă la botezul lui Lilibet, dacă nu a putut s-o facă la cel al lui Archie, sunt slabe şanse ca suverana să participe, în eventualitatea puţin probabilă în care ducii îşi vor boteza fetiţa în Anglia. De obicei, Elisabeta nu participă la ceremonii ale celor aflaţi pe poziţii îndepărtate în linia de succesiune la tron, iar Lilibet este a opta pe listă.

Regina nu a fost prezentă nici la botezul Prinţului Louis, al treilea născut al Ducilor de Cambridge şi al cincilea în succesiune, aşa că ar fi curios să fie de faţă la creştinarea strănepoatei mai puţin… importante pentru Coroană.

Comentarii

Modifică Setările