News

Ultimele zile din viaţa lui Liz Taylor. Îşi redecorase dormitorul şi de-abia aştepta să se externeze din spital şi să se întoarcă acasă

Ultimele zile din viaţa lui Liz Taylor. Îşi redecorase dormitorul şi de-abia aştepta să se externeze din spital şi să se întoarcă acasă camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

A dus o viaţă fascinantă atât în faţa camerelor de filmat, cât şi în spatele lor. A luptat cu toată puterea înainte de-a se prăpădi pe 23 martie 2011, la 79 de ani. Iată cum au fost ultimele clipe de viaţă ale unei adevărate legende a marelui ecran!

“Spunea cât de temător este să ştii că te apropii de finalul vieţii…”, a dezvăluit prietena ei, Debbie Reynolds în revista People. În ultimele săptămâni din viaţa ei, Elizabeth a primit vizita multor prieteni de-ai ei în camera sa de spital din Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles.

“Am vorbit despre ce infern este îmbătrânirea”, a mărturisit Debbie. “Ne plângeam una alteia despre chestia asta, aşa, ca-ntre fete…”

În ultima ei seară, Liz i-a avut alături doar pe cei patru copii ai ei, care au rămas cu ea până în ultima clipă, când faimoasa actriţă şi-a dat ultima suflare în urma unui stop cardiac, pe 23 martie 2011.

“Se simţea confortabil, totul s-a întâmplat în linişte, iar ea era înconjurată de copiii ei”, a ţinut să adauge şi Sally Morrison, altă prietenă apropiată de-ale regretatei vedete.

Modifică Setările