Royals

Ultimele zile din viaţa Prinţului Philip. Mult iubita lui Lilibet, Regina, i-a fost alături până la final şi i-a îndeplinit ultima dorinţă

Ultimele zile din viaţa Prinţului Philip. Mult iubita lui Lilibet, Regina, i-a fost alături până la final şi i-a îndeplinit ultima dorinţă camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

După mai mult de şapte decenii petrecute împreună, cei doi soţi şi-au dorit să fie împreună până la sfârşit. Şi dorinţa li s-a îndeplinit. Ducele de Edinburgh şi-a dat ultima suflare ieri dimineaţă acasă, în Castelul Windsor, alături de mult iubita lui Lilibet, Regina Marii Britanii.

Dormitorul Prinţului Philip, aflat spre terasa de est a Castelului Windsor, dă spre apartamentul Reginei, iar Majestatea Sa simţea o mare uşurare că l-a avut pe soţul ei alături în ultimele zile, după întregul scandal iscat de interviul Prinţului Harry şi după toate grijile pe care membrii familiei şi le-au făcut cu privire la sănătatea consortului Reginei.

Ieşit din serviciul regal, din cauza vârstei înaintate şi-a sănătăţii sale şubrede, Prinţul Philip avea tot confortul la dispoziţie şi întreaga grijă a personalului regal. Cobora la masă, pentru a o însoţi pe cea pe care o alinta Lilibet, doar atunci când se simţea capabil de asemenea efort. În rest, stătea în camera lui.

Cu toate că starea sănătăţii Prinţului Philip nu s-a îmbunătăţit semnificativ, după externarea sa din spital, şi speranţa unei reveniri spectaculoase era departe de ei doi, cei doi soţi regali se bucurau de timpul pe care-l mai aveau împreună.

Modifică Setările