Evenimente

Ultimul Crăciun la Casa Albă. Melania Trump, mai blondă şi mai zâmbitoare ca niciodată, într-una dintre cele mai şic ţinute de Primă Doamnă

Ultimul Crăciun la Casa Albă. Melania Trump, mai blondă şi mai zâmbitoare ca niciodată, într-una dintre cele mai şic ţinute de Primă Doamnă camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Melania Trump se pregăteşte să părăsească Casa Albă cu stil.

Şi se pare că Prima Doamnă a Americii este mai binedispusă ca niciodată, zâmbind atât de larg cum rareori a făcut-o în ultimii ani, cu ocazia primirii bradului de Crăciun la Casa Albă. Să decoreze această reşedinţă de Crăciun va fi ultima ei acţiune majoră în această calitate, înainte ca soţii Joe şi Jill Biden să se instaleze aici.

Melania nu putea pierde ocazia de a face încă o paradă a bunului gust, primind trăsura încarcadă cu bradul de Crăciun într-o haină superbă cu print alb şi negru, de la Balenciaga, completată cu cizme şi mănuşi negre.

Dar cel mai mult a surprins coafura şi nuanţa mai intensă de blond abordată de Melania, culoare care-i dă Primei Doamne în vârstă de 50 de ani un aer mult mai tineresc.

Chipul zâmbitor al soţiei lui Donald Trump este, probabil, o încercare de a face uitate înregistrările date în vileag de o fostă angajată a Melaniei, Stephanie Winston Wolkoff, în care Prima Doamnă este auzită spunând "Cui îi pasă de Crăciunul ăsta de rahat?", cu referire la îndatorirea ei de a se ocupa de decorarea Casei Albe.

Oricum ar fi, nouă sigur ne va fi dor de ţinutele extrem de şic ale Melaniei...

Comentarii

Modifică Setările