News

Ultimul interviu al lui George Michael: "Viaţa mea a fost o pierdere de vreme!"

Ultimul interviu al lui George Michael: "Viaţa mea a fost o pierdere de vreme!"

Mărturisirea cutremurătoare, care ne arată un artist în depresie, a fost făcută într-un documentar la care George Michael lucrase cu doar 48 de ore înainte de moartea sa. Este vorba despre documentarul intitulat Freedom, care va fi difuzat pe 16 octombrie de Channel 4.

"Sper că oamenii se vor gândi la mine ca la un om care a avut integritate... Deşi cred că viaţa a mea a fost o mare pierdere de vreme. O mare risipire de efort", a declarat George într-un material filmat, care va fi astfel difuzat în premieră. În acelaşi material, cântăreţul vorbeşte despre efectul devastator pe care l-a avut asupra sa moartea primului său iubit, designerul brazilian Anselmo Feleppa, bolnav de SIDA. L-a cunoscut pe când avea 27 de ani, după ce l-a zărit în public la un concert de-al său în Rio de Janeiro şi a cerut staffului să le facă cunoştinţă. "Mi-a distras atenţia atât de tare, încât pentru a mă concentra, a trebuit să nu mai merg în acel colţ al scenei de unde îl vedeam", şi-a amintit George. "Era atât de drăguţ, încât m-am temut să nu uit cuvintele melodiilor privindu-l... De prima dată când l-am văzut, am simţit cumva că va face parte din viaţa mea. Şi, într-adevăr, cu el am fost mai fericit ca niciodată. A fost prima persoană pe care am iubit-o cu toată inima, complet neegoist."

George şi Anselmo

George povesteşte apoi coşmarul descoperirii că Anselmo avea SIDA şi temerea că şi el ar putea fi infectat. Primul semn a fost o gripă care nu-i mai trecea. "Eram îngrozit că-l voi pierde. El fusese salvatorul meu. El mă schimbase", spune Geroge,  explicând că Anselmo îl făcuse să se împace cu propria sexualitate. "La scurt timp după aceea, mama a fost diagnosticată cu cancer. Iar atunci mi s-a părut că Dumnezeu voia să mă doboare. Şi am căzut într-o depresie profundă." Cei mai apropiaţi oameni de el, Anselmo şi mama lui, au pierit la distanţă de cinci ani, aceea fiind cea mai neagră perioadă din viaţa cântăreţului. "Am fost pur şi simplu devastat când am aflat că va muri de SIDA. Devastat!" Pentru Anselmo a compus piesa Jesus to a Child. Straniu este, însă, faptul că documentarul nu menţionează niciun cuvânt despre Fadi Fawaz, cel care i-a fost iubit în ultimii şapte ani ai vieţii şi care i-a descoperit trupul neînsufleţit în ziua de Crăciun a anului trecut.

George şi Fadi Fawaz.

Modifică Setările