News

Ultimul show Victoria's Secret pentru Alessandra Ambrosio. Vezi imagini cu faimosul Înger de la debut!

Ultimul show Victoria's Secret pentru Alessandra Ambrosio. Vezi imagini cu faimosul Înger de la debut!

După o carieră de 17 ani ca Înger Victoria's Secret, brazilianca de 36 de ani Alessandra Ambrosio a confirmat că se retrage din industria modellingului şi că pune punct colaborării cu celebrul brand de lenjerie intimă. Alessandra Ambrosio şi fiica ei, Anja Mazur La prezentarea de ieri

Brazilianca a apărut pentru prima dată într-un show Victoria's Secret la doar 19 ani, în 2000, iar ieri, la Shanghai, a avut grijă să strălucească în ultima ei paradă de genul acesta.

Alessandra a confirmat pentru presa americană că acesta este ultimul ei show şi că se va retrage pentru a petrece mai mult timp cu copii ei şi-ai iubitului Jamie Mazur, Anja, de nouă ani, şi Noah, de cinci.

Plecarea Alessandrei va fi o lovitură pentru brandul de lenjerie intimă, căci brazilianca este unul dintre cele mai mari nume care a defilat pentru celebra paradă.

Mai mult, aceasta a avut onoarea să fie mireasa colecţiei de două ori, şi anume să poarte celebrul Fantasy Bra, sutienul încrustat cu pietre preţioase în valoare de circa 2 milioane de dolari.

Prima dată s-a întâmplat în 2012, apoi în 2014.

Este, cu siguranţă, sfârşitul unei ere pentru brandul Victoria's Secret, care rămâne fără trioul de aur brazilian: Gisele Bundchen, Adriana Lima şi Alessandra Ambrosio.

Alessandra în anul 2000
În 2000
La primul ei show
Alessandra în 2001
Adriana Lima şi Alessandra, la debut