News

Ultramaratonistul Tibi Uşeriu şi fratele său vin în ajutorul medicilor din Suceava

Ultramaratonistul Tibi Uşeriu şi fratele său vin în ajutorul medicilor din Suceava

Cei doi fraţi au decis să meargă cu un transport către personalul medical din inima Moldovei, care se simte depăşit de situaţie. 

Devenit epicentrul infectării cu COVID-19 din România, Suceava are nevoie acum de tot sprijinul. După numeroase sesizări privind materialele de protecţie insuficiente, dar şi numeroasele infectări în rândul personalului medical, fraţii Uşeriu au decis să le vină în ajutor.

Astfel, prin intermediul asociaţiei lor, Tăşuleasa Social, Alin şi Tibi Uşeriu s-au mobilizat şi au strâns 1.000 de combinezoane şi 1.500 de mănuşi chirurgicale, pentru personalul de pe ambulanţe, paramedicii SMURD şi nu în ultimul rînd pentru personalul medical de la Spitalul Judeţean Suceava”.

„Să fim uniţi şi atenţi la nevoile celor din jur! Doar aşa vom învinge COVID 19! Încă o dată se dovedeşte că un motto nu este doar un motto atunci cînd îţi pasă…. Aceste zile vorbesc despre eroi… cei din prima linie sau alţii care aleg să fie în spatele lor sprijinindu-i…”, se arată într-un comunicat al Asociaţiei Tăşuleasa Social.

Pentru a se asigura că materialele vor fi livrate în cel mai scurt timp, fraţii Uşeriu au pornit personal cu acest transport spre Suceava.

Comentarii

Modifică Setările