Gossip

Uma Thurman, ”instabilă psihic”? Surprinsă nemachiată şi fumând excesiv!

Uma Thurman, ”instabilă psihic”? Surprinsă nemachiată şi fumând excesiv!

Uma Thurman kauft Schuhe ein während einer Drehpause zu ihrem neuen Film Down a Dark Hall in Barcelona / 181116 *** Uma Thurman seen out and about in Barcelona shopping for shoes, November 18, 2016. The Hollywood actress was spotted buying a pair of black high lace up boots from Carmina Shoe Maker. Ms Thurmans currently shooting scenes for her new movie Down a Dark Hall in the Spanish city ***

Luna trecută, Arpad Busson declara în faţa unui tribunal că fosta lui parteneră de viaţă consumă un amestec extrem de periculos de alcool şi medicamente, care i-au fost prescrise pentru a trata o boală mentală gravă. Aşa arată actriţa pe covorul roşu Ei bine, acum acel scandal a ajuns la sfârşit, Arpad şi Uma ajungând la o înţelegere în privinţa custodiei fiicei lor la sfârşitul lunii februarie. Totuşi, actriţa nu pare să-şi fi revenit din stresul pe care l-a trăit odată cu procesul de custodie, chiar dacă avocata ei a confirmat că a primit custodia totală a fetiţei.

Vedeta hollywoodiană în vârstă de 46 de ani a fost surprinsă de paparazzi în New York, în faţa unei clădiri de birouri, nemachiată şi fumând excesiv. Şi trebuie să recunoaştem că ne-a fost destul de greu să ne dăm seama că e vorba despre Uma Thurman, cea care străluceşte pe covorul roşu.

uma-thurman
Actriţa e de nerecunoscut

Îmbrăcată într-o ţinută neglijentă, cu părul vâlvoi şi fără machiaj, Uma e de nerecunoscut. Nu ştim care este motivul decăderii ei, însă sperăm ca-n curând să revină la look-ul de odinioară, cel fresh şi rafinat!

foto: arhivă / captură DailyMail.co.uk

Modifică Setările