News

Uma Thurman, victima bisturiului? Vezi transformarea actriţei din ultimii ani!

de admin

Uma Thurman, victima bisturiului? Vezi transformarea actriţei din ultimii ani!

De când a defilat în New York, pe 9 februa­rie, la premiera miniseriei în care joacă, „The Slap“, Uma Thurman a intrat într-un vârtej mediatic de tip Renée Zellwe­ger. Toată lumea s-a întrebat ce şi-a făcut Uma la faţă. N-a fost vorba, desigur, de o schimbare la fel de şocantă ca în cazul lui Renée. Şi totuşi, actriţa a părut schimbată. Mulţi au spus că de vină a fost machiajul prost ales – sau mai degrabă, faptul că a mizat pe un machiaj al ochilor mult prea natu­ral, fără creion şi rimel, şi cu un ton mult prea deschis al sprâncenelor. „Uma nu mai arată ca Uma. De fapt, arată mai mult ca Tilda Swinton“, a punctat make-up artistul Michael Phillips. Ana­lizând imaginile, unii experţi în chirurgie plastică s-au grăbit să aprecieze că ar fi apelat recent ba la peeling, ba la acid hialuronic în obraji, ba la blefaroplastie, şi că a redus cât a putut machiajul toc­mai pentru a evita orice infectare în urma intervenţiei.

Şi iat-o pe Uma, apărând pe 12 februarie la emisiunea TV ame­ricană „Today“, pentru a dezlega misterul. „Ştiu că am arătat ciu­dat. Nimănui nu i-a plăcut machi­ajul meu!“, a comentat actriţa, care a afişat acelaşi look plăcut cu care o ştiam. Ne-am liniştit. Uma a rămas Uma! Iar make-up artistul personal s-a scuzat că a făcut un experiment, protestând îmbotriva abuzului de gene false pe covorul roşu. Totuşi, cu sau fără machiaj, e limpede că ziua acelei premiere n-a fost una dintre cele mai bune pentru ea. Actriţa a părut abătută, tristă, n-a schiţat niciun zâmbet, presa de peste Ocean comentând că arată ca un om care urmează un tratament cu anti-depresi­ve şi se străduieşte să facă faţă bliţurilor. Poate că recentele dezamăgiri din viaţa personală îşi spun cuvântul. Căci foarte curând, în aprilie, va împlini 45 de ani şi tot n-a reuşit să-şi facă ordine în viaţă. Iar toate strădaniile ei de a-şi construi o a doua familie (după divorţul de Ethan Hawke cu care are doi copii) au dat greş. Şi-a pus toate speranţele în omul de afaceri Arpad Busson, cu care s-a logodit în 2008 – pentru a rupe logodna în 2009 şi a se împăca în 2011, dăruindu-i un an mai târziu o fiică, Luna. O vreme a crezut că sunt făcuţi unul pentru altul, Arpad având la rândul lui doi copii din relaţia anterioară cu Elle Macpherson. Dar nici măcar micuţa Luna n-a re­uşit să-i lege, astfel că anul trecut s-au despărţit definitiv. A fost momentul care poate a declanşat o perioadă de derivă în viaţa Umei.

În mijlocul acestei derive, căutând cu dispera­re un punct de reper pentru a-şi recăpăta echili­brul şi a primi o reconfirmare a frumuseţii sale, Uma s-a întors spre Quentin Tarantino, regizo­rul „Pulp Fiction“ cu care se mai zvonise că trăise o idilă şi care o numea muza lui. În iulie 2014 au fost surprinşi sărutându-se după o cină târzie în Beverly Hills. Am sperat cu toţii că poate cei doi s-au regăsit cu adevărat în a doua parte a vieţii. Dar oricâtă istorie şi oricâte afinităţi ar exista în­tre ei, fericirea nu vine atunci când baţi din pi­cior, nu? Acel sărut a rămas doar un sărut... Iar Uma a primit în toamnă o nouă lovitură, aflând că Arpad Busson, cu care se afla în proces pentru custodia fiicei lor, se întâlneşte cu o altă actriţă, mult mai în vârstă decât ea: Kristin Scott Tho­mas, care are 54 de ani! Asta în vreme ce Thur­man este mama singură a trei copii. Are dreptul, aşadar, la cel puţin o zi proastă pe covorul roşu. Dar Uma este mult prea cool ca să capituleze în faţa bisturiului, nu-i aşa?

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările