Lifestyle

Un 1 iunie altfel! Vedetele şi-au dus copiii la Karpatia Pony Show FOTO

Un 1 iunie altfel! Vedetele şi-au dus copiii la Karpatia Pony Show FOTO camera-retro icon Vezi galeria 20 poze

Ca în fiecare an, Domeniul Cantacuzino se transformă în cel mai spectaculos decor ecvestru pentru Karpatia Pony Show, evenimentul devenit o tradiţie în Floreşti, Prahova.

Ediţia din acest an a Karpatia Pony Show a fost, cu adevărat, un eveniment unic şi spectaculos, fiind organizat chiar în preajma zilei de 1 iunie. Astfel, evenimentul a primit peste 8.000 de spectatori de-a lungul celor trei zile (31 mai - 2 iunie) destinate nu numai copiilor, familiilor şi pasionaţilor de echitaţie, dar şi tuturor iubitorilor de natură şi frumos.

Pe lângă concursul de călărie şi alte competiţii inedite, jocuri şi prezentări cu ponei, cai şi câini sau de numeroasele activităţi în aer liber, invitaţii au avut surpriza să asiste pentru prima dată la un concert organizat în faţa măreţei ruine a Palatului Cantacuzino cu orchestra din Franţa, Musique en Seine, invitată anume pentru acest eveniment.

Domeniul, ce păstrează din eleganţa epocii nobiliare de la începutul secolului XX, proiectează un spaţiu de experienţă unic în România pentru un week-end alături de prieteni şi familie. În acest cadru distins şi relaxat, evenimentul a pus la dispoziţie vizitatorilor săi şi o amplă zonă de activităţi de recreere în aer liber, accesul într-o zonă comercială variată, parade cu ponei, dresura cu câini, agrement cu cai si ponei, un amplu Aventura Park şi noi atracţii. 

Ca şi la ediţiile precedente, vedetele n-au ezitat să-şi aducă copiii la acest eveniment elegant în aer liber, poneii, caii şi câinii fiind printre preferaţii celor mici.

Jurnaliştii Eli Roman şi Stelian Negrea l-au distrat pe fiul lor, Andrei, plimbându-l în şa ori cu maşinuţa şi trecând pe la toate atelierele destinate celor mici - un efort considerabil pentru vedeta postului Realitatea TV, însărcinată cu al doilea copil.

Ştirista Prima TV, Livia Graur, a venit şi ea împreună cu soţul său, Răzvan Ştefan Graur, şi cu fetiţa sa, Renata, căreia i-a plăcut nespus plimbarea călare.

Iar Corina Bârlădeanu şi-a adus toată trupa de băieţi, adică soţul şi cei doi fii ai săi. (vezi galeria foto)

Printre cei care s-au bucurat de această ediţie a Karpatia Pony Show s-a aflat şi Alin Gălăţescu, un admirator al sportului ecvestru şi al eleganţei pe care o emană acesta.

Citește și ...