News

Un actor care a jucat în „Liceenii“, atac la Ştefan Bănică, după moartea Tamarei Buciuceanu: „N-a iubit-o niciodată“

Un actor care a jucat în „Liceenii“, atac la Ştefan Bănică, după moartea Tamarei Buciuceanu: „N-a iubit-o niciodată“ camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

La începutul acestei luni, Tamara Buciuceanu a fost internată la Spitalul Elias, iar după două săptămâni, marea actriţă a murit, anunţul fiind făcut pe 15 octombrie.

Printre cei care au reacţionat şi au transmis condoleanţe s-a aflat, aşa cum era de aşteptat, Ştefan Bănică, actor care a jucat alături de Tamara Buciuceanu în „Liceenii“. Din păcate pentru artist, mesajul său l-a făcut pe Costin Mărculescu să reacţioneze dur, afirmând că Bănică nu a iubit-o niciodată pe marea actriţă.

„Nu a iubit-o niciodată şi nu l-a iubit nici pe tatăl său, marele actor Ştefan Bănică senior, care nu este la Bellu şi care e la grămadă pe o cruce cu alţii din familie, la cimitirul Reînvierea“, a scris Costin Mărculescu pe Facebook.

Costin Mărculescu a apărut şi el în „Liceenii“, acolo unde l-a interpretat pe elevul Emil, care a avut o replică memorabilă: „Tovarăşa profesoară, daţi-mi broaştele înapoi“.