News

Un actor de la Hollywood a fost arestat! Iată ce a făcut în public!

Un actor de la Hollywood a fost arestat! Iată ce a făcut în public!

Poliţia din San Diego, California, a emis un comunicat în care a anunţat că celebrul actor de la Hollywood a fost arestat, duminică, 18 iunie, din cauza comportamentului său în spaţiul public. Miles Teller are probleme cu poliţia Miles Tiller, actorul din ”Whiplash”, este cel care a fost arestat zilele trecute de către Poliţia din San Diego. Oficialităţile spun că l-au găsit pe Miles într-o situaţie deplorabilă, fiind sub influenţa băuturii şi aproape de inconştienţă.

Potrivit documentelor completate la momentul arestării, actorul ar fi refuzat să coopereze cu oficialităţile, fiind violent şi ambiguu în exprimare. Aşa se face că-n scurt timp acesta a ajuns în arest, fiind eliberat pe cauţiune patru ore mai târziu. „Teller era necooperant cu staff-ul, aşa că poliţia l-a luat în custodie. L-au arestat şi l-au ţinut în carceră”, mărturiseşte o sursă.

Totuşi, actorul insistă că n-a fost vorba de o arestare propriu-zisă, ci de o simplă ”reţinere”, căci nu exista vreun motiv solid pentru a-l băga după gratii. ”Am fost în San Diego să mă văd cu un prieten, înainte să plece. Nu am fost arestat, ci am fost deţinut căci nu exista vreo dovadă clară a vreunei infracţiuni”, a scris acesta, pe Twitter.

Miles are o nominalizare la Premiile BAFTA

foto: Hepta, IMDB

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările