News

Un actor din Totul despre sex dă din casă: Kim Cattrall minte!

Un actor din Totul despre sex dă din casă: Kim Cattrall minte!

Deşi un al treilea film din seria Totul despre sex se pare că este departe de a deveni realitate, controversele legate de cine este de vină pentru anularea proiectului nu mai iau sfârşit.

Astăzi, vă relatăm un nou episod din serialul Kim Cattrall vs. Totul despre sex, în care protagonist e un alt coleg al actriţei în vârstă de 61 de ani. Este vorba despre Willie Garson, în vârstă de 53 de ani, cel care l-a interpretat pe Stanford Blatch, amicul gay al lui Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker).

Sarah Jessica Parker şi Kim Cattrall, în Totul despre sex

După ce Kim Cattrall a catalogat relaţia ei cu restul actriţelor din Totul despre sex ca fiind una toxică, într-un interviu recent cu Piers Morgan, Willie Garson i-a dat replica ironic pe Twitter, dând de înţeles că actriţa care a jucat-o pe Samantha Jones n-a fost sinceră.

"Dragii mei fani, deoarece sunt toxică, voi negocia un contract timp de şase luni, fără să ajung la o înţelegere, apoi voi declara că n-am fost de acord de la început", scrie actorul, ca o aluzie la spusele actriţei, conform cărora aceasta n-a fost niciodată de acord să reia rolul Samanthei Jones.

Willie Garson, în rolul amicului gay al lui Carrie

"Adevărul este mult mai bun şi arată mai mult respect decât minciuna. De fiecare dată", continuă actorul Willie Garson.

În interviul dat lui Piers Morgan, Cattrall a menţionat că n-a avut nicio pretenţie exagerată pentru a apărea în Totul despre sex 3, ci pur şi simplu nu a mai vrut să joace în această franciză.

„Vă asigur că n-o voi mai juca niciodată pe Samantha Jones (n.r. personajul ei din Totul despre sex). Acest capitol s-a terminat şi s-a terminat fără regrete. Aş fi vrut doar ca Sarah să se poarte un pic mai drăguţ.” Catrrall face referire la declaraţia recentă a lui Sarah Jessica Parker, care s-a arătat dezamăgită că filmul a fost anulat, lăsând să se înţeleagă că este vina colegei sale, Kim Cattrall.

A fost sau nu vinovată Kim pentru abandonarea proiectului?

„Nu am cerut bani, nu am cerut alte proiecte, aşa că să fiu catalogată drept divă este absolut ridicol”, a conchis Kim.

Modifică Setările