News

Un alt caz Meghan Markle. O actriţă din "Doi bărbaţi şi jumătate", rudă cu Regina Elisabeta!

Un alt caz Meghan Markle. O actriţă din "Doi bărbaţi şi jumătate", rudă cu Regina Elisabeta!

Personajul ei, Zoey, este iubita britanică a lui Ashton Kutcher din serialul Doi bărbaţi şi jumătate, adică acea parte a producţiei care s-a făcut fără starul care i-a adus succes, Charlie Sheen. 

Frumoasă, sexy şi stilată, iubita din film a personajului lui Ashton poate că nu este o actriţă foarte cunoscută, în special la Hollywood, însă Sophie Winkleman, pe numele ei adevărat, duce o viaţă de invidiat.

Şi asta pentru că englezoaica în vârstă de 38 de ani este rudă cu Regina Angliei! Da, aţi citit bine, Sophie este soţia Lordului Frederick Windsor, singurul fiul al Prinţului Michael de Kent, văr primar cu regina. 

Mai interesant este că actriţa este nora Prinţesei Michael de Kent, iar acest lucru nu poate fi foarte confortabil pentru ea, având în vedere că femeia de 73 de ani este una dintre cele mai controversate figuri de la palat, faimoasă pentru gafele sale rasiste. 

Frumoasa actriţă britanică Sophie Winkleman şi Lordul Frederick Windsor s-au căsătorit în anul 2009 şi sunt părinţii a două fetiţe: Maud (5 ani) şi Isabella (2 ani).

Foto: Getty Images