Case Regale

Un alt fel de Crăciun! Cum l-au aşteptat starurile hollywoodiene pe Moş Crăciun anul acesta şi cum au ales să-şi petreacă sărbătorile

Un alt fel de Crăciun! Cum l-au aşteptat starurile hollywoodiene pe Moş Crăciun anul acesta şi cum au ales să-şi petreacă sărbătorile camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Cum 2020 e un an aparte, şi Crăciunul este altfel decât în anii trecuţi. Iar acest lucru e vizibil în casele fiecăruia dintre noi, dar şi în vilele starurilor de peste ocean. Ce au făcut, anul acesta, vedetele hollywoodiene pe 25 Decembrie?

Naşterea Domnului e cea mai îndrăgită sărbătoare de peste an şi toată lumea o aşteaptă cu nerăbdare şi bucurie în suflet. Doar că anul acesta, din cauza restricţiilor anti-COVID-19, deplasările sunt limitate şi întrunirile, de asemenea. Iar aceste lucruri sunt valabile chiar şi pentru starurile hollywoodiene, care au ales, mai mult ca niciodată, să rămână acasă şi să petreacă Crăciunul în familie.

Au rămas acasă, dar au fost inventivi! Unii dintre ei au realizat, chiar şi-n condiţiile vitrege de acum, fotografia clasică de Crăciun - în pijamale sau trening în jurul bradului - ca Resee Witherspoon, în timp ce alţii au tras o fugă până la plajă şi nici măcar nu s-au mai sinchisit să se schimbe într-un outfit mai arătos, cum au fost soţii Justin Bieber – Hailey Balwin.

Logodnicul lui Gwen Stefani închină un pahar de băutură şi pare deja... ameţit, Sharon Stone a trecut complet la cratiţă, iar Jessica Simpson e surprinsă cu pantalonii în vine. Nu ştim de ce, n-am întrebat. Iar Chelsea Handler ne-a şocat de-a dreptul cu ipostaza supersexy în care a pozat în bărcuţa ei gonflabilă.

Cindy Crawford, alături de întreaga ei familie, a ţinut să modifice felicitatea de Crăciun, precizând că ea cu ai ei au rămas acasă de sărbători, dar, de fapt, cam tot restul anului 2020. Singura care dă aparenţa că Crăciunul 2020 ar fi ca oricare altul este nimeni alta decât... Regina Crăciunului, Mariah Carey. Cântăreaţa s-a îmbrăcat într-o rochie roşie şi a pozat frumos în faţa bradului. Clasic!

Crăciun fericit de la Hollywood!

Foto - Instagram

Comentarii

Modifică Setările