News

Un an de când mama Lorei a murit. Ce a transmis cântăreaţa şi cum a apărut în emisiunea de la Pro TV

Un an de când mama Lorei a murit. Ce a transmis cântăreaţa şi cum a apărut în emisiunea de la Pro TV camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Ziua de 26 ianuarie este una tristă pentru cântăreaţă! În 2020, chiar la începutul anului, mama Lorei s-a stins din viaţă. Acum, la un an de atunci, a transmis un mesaj de suflet!

Mama artistei se lupta de ani de zile cu cancerul. În anul 2013, mama Lorei s-a operat prima dată la Iaşi, a făcut şi şase şedinţe de chimioterapie. În 2014, aceasta a suferit o operaţie la nivelul sânilor la Spitalul Universitar Fatih, din Istanbul. Din păcate, pe 26 ianuarie 2020, mama artistei s-a stins din viaţă. Medicii nu au mai putut să o ajute.

Acum, pe 26 ianuarie 2021, la un an de atunci, Lora a transmis un mesaj de suflet: 

"26 ianuarie 2020 a fost cea mai grea zi din viaţa mea, dar astăzi, 26 ianuarie 2021 mă voi lăsa încărcată de energia voastră bună şi îmi voi imagina că mama este undeva în rai şi se uită la emisiune. Te voi iubi mereu, mama! 🖤❤ #unanfaramama", a scris cântăreaţa pe Facebook. Lora a apărut în direct la Pro TV, în emisiune alături de Cove, îmbrăcată în negru din cap până în picioare. Poartă doliu după cea care i-a dat viaţă.

Cei care o urmăresc pe reţelele de socializare i-au trimis mesaje de susţinere: "Mi-am amintit azi în timpul live-ului. Te văzusem un pic nervoasă, apoi m-am uitat pe Instagram şi am văzut că s-a întâmplat undeva în jurul acestei date! Suntem alături de tine, aşa moral, cum se poate. Eşti un exemplu de forţă! Trebuie să fii bine, în cinstea şi memoria ei!"

Mesajul emoţionant pe care Lora l-a primit de la mama ei cu câteva luni înainte să moară

"Ca sa respect adevarul istoric, ai fost un bebe destul de linistit, ai inceput sa te agiti dupa 3 noaptea iar cand s-a facut lumina afara ai hotarat sa ma convingi ca vei scoate nasul la soare :) n-am fost prea agitata, imi frecam spatele ca sa mai atenuez durerea, am fost organizata, am aranjat cu un vecin sa ma duca cu masina la spital, cu bagajelul, totul a fost exact la timp, am trecut si de faza cu sala de travaliu, fara urlete jenante, iar la 10,30 cand ti-am auzit piuitul m-am linistit complet...erau altii in jur care incepusera agitatia:) prioritatea imediata era papica, ori eu n-aveam ce sa-ti dau....ai fost alaptata de o alta mamica din salon pana am avut eu lapte...urmatoarea grija a fost numele...alt circ, alta batalie pe care am castigat-o :)

cum-necum, mi-au cam iesit treburile asa cum am vrut, si ma gandesc acum ca Dumnezeu m-a ajutat pentru ca am fost rezonabila, n-am cerut imposibilul...si cu siguranta tot Dumnezeu ne-a adus impreuna, suntem un "tot" destinat sa faca bine in viata asta, atat cat se poate si cui merita....sa imprastiem iubire acolo unde e teren fertil, si unde nu mai pot eu, sa fii tu ! Putere iti doresc si ganduri bune, protectie divina si ajutor neconditionat de la cei ce te iubesc! Stiu ca vei fi cu siguranta un OM adevarat!" - Mama, 23 iul 2019 🖤", este mesajul emoţionant postat de Lora.

Foto: Facebook

Modifică Setările