Meghan & Harry

Un audit oficial îl contrazice pe Prinţul Harry: Charles a continuat să-i finanţeze pe Ducii de Sussex dintr-un fond de 4,4 milioane de lire sterline

Un audit oficial îl contrazice pe Prinţul Harry: Charles a continuat să-i finanţeze pe Ducii de Sussex dintr-un fond de 4,4 milioane de lire sterline camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Prinţul Harry a fost prins cu minciuna în războiul lui cu familia regală britanică.

După cum ştim, acesta a declarat în interviul acordat lui Oprah că tatăl lui, Prinţul Charles, nu l-a mai finanţat după ce a părăsit Anglia şi s-a mutat mai întâi în Canada, apoi în State.

Ei bine, adevărul este departe de a fi aşa, conform datelor din conturile regale, făcute publice ieri, unele care arată că Charles a continuat să-i finanţeze pe Harry şi pe Meghan până în vara anului trecut. Banii au venit din fondul în valoare de 4,4 milioane de lire sterline al reşedinţei lui Charles, Clarence House, folosit pentru întreţinerea celor doi fii ai săi şi a familiilor acestora.

Acest lucru contrazice acuzaţiile lui Harry, care a susţinut în interviul acordat în luna martie lui Oprah că n-a mai primit suport financiar din partea familiei sale încă de la începutul anului 2020 şi că el şi Meghan Markle au trăit din banii moşteniţi de la Prinţesa Diana. 

Prinţul Harry şi fratele său mai mare, Prinţul William, au primit amândoi o moştenire în valoare de 13 milioane de lire sterline de la mama lor, regretata Diana. În plus, Harry mai are în conturi alte milioane de lire sterline lăsate de străbunica lui, Regina-mamă Elisabeta.

Comentarii

Modifică Setările