Case Regale

Un bărbat din Australia susţine că este copilul din flori al lui Charles şi Camilla, conceput pe când aceştia erau adolescenţi

Un bărbat din Australia susţine că este copilul din flori al lui Charles şi Camilla, conceput pe când aceştia erau adolescenţi camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Despre povestea dintre Prinţul Charles şi Camilla Parker Bowles s-au scris multe şi-ncă se mai scriu.

Cea mai recentă şi spectaculoasă ipoteză apărută în presă este cea conform căreia Camilla i-ar fi născut un fiul lui Charles, pe când aceştia erau doar nişte adolescenţi. 

Acest lucru nu pare deloc greu de crezut pentru presupusul fruct al pasiunii lor, unul care răspunde la numele de Simon Charles Dorante-Day. Este vorba despre un inginer britanic în vârstă de 55 de ani, care locuieşte în prezent în Queensland, Australia, şi care s-a născut în anul 1966, undeva în apropiere de localitatea britanică Portsmouth.

Acesta pretinde că bunica lui adoptivă i-a dezvăluit de-abia în 1998 că mama lui este actuala Ducesă de Cornwall. 

Mai mult, acesta spune că a încercat să ia legătura cu Charles şi cu Camilla în 2012 şi că ar vrea să facă un test ADN pentru a-şi dovedi legitimitatea spuselor. Mai mult, actualul tată a nouă copii a postat pe Facebook o fotografie cu unul dintre fiii săi, pentru a demonstra legătura de sânge cu familia regală, pretinzând că adolescentul de 14 ani este leit Regina Elisabeta, pe când aceasta era tânără.

Dorante a mai completat că bunicii lui adoptivi au lucrat pentru regină şi pentru soţul acesteia, Prinţul Philip, pe post de grădinar şi bucătăreasă, şi i-au spus de multe ori acestuia că este copilul din flori al lui Charles şi Camilla. 

Deşi acest bărbat susţine că între cei doi a început o relaţie încă din anul 1965, atunci când a fost conceput el, cei mai mulţi istorici susţin că aceştia s-au întâlnit mai târziu, în anul 1970, la un meci de polo. 

Comentarii

Modifică Setările