Fashion

Un brand românesc a fost inclus în calendarul oficial Milan Fashion Week

Un brand românesc a fost inclus în calendarul oficial Milan Fashion Week

Un designer român are onoarea de a-şi expune creaţiile la Milano, alături de Alberta Ferreti, Ermanno Scervino, Fendi, Gucci, Vionnet, Giorgio Armani sau Prada. Iată despre cine este vorba.

Când un brand ajunge la o asemenea notorietatate înseamnă că a atins cu adevărat succesul. Căci e o reală onoare ca un designer să ajungă în vizorul celor de la Camera Nazionale della Moda Italiana şi să fie promovată în calendarul oficial al Săptămânei Modei de la Milano.

Este vorba despre Andreea Constantin, creatoarea brandului Rhea Costa, care îşi va prezenta colecţia de Primăvară/Vară 2018 în cadrul unei expoziţii speciale, joi, 21 septembrie, începând cu ora 14.00, în Sala Cavallerizze (Museo Nazionale della Scienza e della Tecnologia).

Acest happening vine odată cu majoratul brandului şi după 5 ani de prezenţă constantă în magazine selecţionate din Italia.

„Prezentarea colecţiei în Milan Fashion Week mă bucură enorm, în aceeaşi măsură în care o face feedback-ul primit de la femei din întreaga lume care aleg creaţiile mele pentru felul în care se simt atunci când le poartă: feminine şi puternice”, a declarat Andreea Constantin pentru "Forbes".

Lansat în 2009, Rhea Costa este astăzi un brand internaţional, colecţiile Rhea Costa Day to Night, Ready to Wear, Evening şi Bridal, precum şi colecţia pentru copii lansată anul acesta, Mini Rhea regăsindu-se în fiecare sezon în selecţia a peste 50 de magazine multibrand şi department stores din Europa Centrală, Rusia, Asia, Orientul Mijlociu.

    

Printre vedetele internaţionale care au ales să poarte creaţiile designerului Andreea Constantin pe covorul roşu şi în alte apariţii publice se numără Kate Beckinsale, Ciara, Gigi Hadid, Britney Spears, Emily Ratajkowski, Demi Lovato, Kelly Rowland sau Catherine Zeta-Jones.

Modifică Setările