News

Un cântăreţ cunoscut a fost surprins gol puşcă la balcon. Are 55 de ani şi arată aşa!

Un cântăreţ cunoscut a fost surprins gol puşcă la balcon. Are 55 de ani şi arată aşa!

Are 55 de ani şi este unul dintre cei mai faimoşi muzicieni din lume, membrul unei formaţii super cunoscute de rock, iar la vârsta lui arată impecabil. Nu mai putem la îndoială încrederea mare pe care o are în sine, căci a avut curajul să iasă gol puşcă pe balconul unui apartament, iar acest moment a fost imortalizat de paparazzi.

Rockerul Flea de la Red Hot Chili Peppers a fost surprins marţi dimineaţa în Rio de Janeiro, pe balconul apartamenutului în care a fost cazat. Muzicianul de 55 de ani a părut foarte relaxat, în costumul lui Adam şi habar nu avea că momentul a fost surprins de bliţul fotografilor. Acoperit de tatuaje şi cu un abdomen tonifiat, basistul şi-a arătat fizicul de invidiat în toată splendoarea sa şi, de ce să nu recunoaştem, este foarte fit.

Pe numele său real, Michael Balzary, bărbatul părea că se trezise cu câteva momente înainte şi a ieşit să ia o gură de aer, neştiind că în tot acest timp este urmărit. Mai devreme în aceeaşi zi, Flea a fost surprins în pantaloni scurţi, la plajă, alături de colegul său Anthony Kiedis, 54 de ani,  Ashton Kutcher şi  regizorul Spike Jonze, 48 de ani. 

Foto: Splash News