Meghan & Harry

Un copil regal “neutru”? Meghan Markle vrea să-şi crească copilul fără stereotipuri legate de sex. Iată dovada!

Un copil regal “neutru”? Meghan Markle vrea să-şi crească copilul fără stereotipuri legate de sex. Iată dovada! camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Dintre toate încălcările protocolului regal pe care le-a bifat Ducesa de Sussex până acum, creşterea unui copil “fluid” într-una dintre cele mai vechi monarhii din lume va naşte, cu siguranţă, cele mai multe comentarii şi critici.

O sursă din anturajul regal le-a declarat celor de la Vanity Fair că “Meghan a vorbit cu prietenele ei despre naştere şi modul în care ea şi Harry îşi doresc să-şi crească copilul. Cuvântul exact folosit de ea a fost <fluid>”. Se pare că faimosul cuplu regal “nu îşi doreşte impunerea vreunei etichete şi vor avea, prin urmare, o abordare fluidă în ceea ce priveşte sexul bebeluşului lor”, conform sursei respective.  

Dacă apropiatul ducesei n-a detaliat subiectul, există destule detalii prezente la petrecerea dată în cinstea copilului regal, care să clarifice situaţia. “Baby shower-ul din New York a fost neutru din punct de vedere al genului copilului, în ciuda faptului că au existat voci care susţineau că decorul şi suvenirurile ar fi dat de gol sexului bebeluşului regal. Chef Jean-Georges Vongerichten a creat numai preparate din nuanţe neutre la întregul festin”, au declarat cei de la Elle.

Iar noi avem dovada acestui lucru!

Modifică Setările