Gossip

Doi actori celebri s-au căsătorit în secret

Doi actori celebri s-au căsătorit în secret

Este vorba despre unii dintre cei mai populari actori ai momentului, care au fost fotografiaţi duminica trecută, în Ibiza, purtând verighete de degete. Iar asta i-a făcut pe toţi să vorbească despre o posibilă nuntă secretă care ar fi avut loc pe însorita insulă. Verighetele i-au dat de gol. Foto: Dailymail.co.uk Vorbim de Michael Fassbender (40) şi de Alicia Vikander (29), care se iubesc de trei ani şi au fost zăriţi în Ibiza cu verighete asemănătoare pe inelarul mâinii stângi.

Şi într-adevăr, atât Michael, cât şi Alicia păreau că radiază de fericire în timpul unei cine la un restaurant de pe plajă, în ceea ce părea un bunch post nuntă, pentru invitaţii la fericitul eveniment.

Cei doi talentaţi actori au arătat foarte fericiţi şi relaxaţi în hainele lor văratice (el a purtat o cămaşă cu print hawaian, iar ea o rochie blue cu imprimeu floral), iar verighetele asemănătoare purtate pe degete nu mai lasă loc în îndoieli: Michael şi Alicia sunt soţ şi soţie.

Publicaţia The Sun a vorbit încă din luna septembrie despre o posibilă nuntă secretă pe care cei doi o plănuiesc alături de prieteni şi familie, în Ibiza.

Iar fotografiile în care cei doi actori sunt felicitaţi de diferite persoane din anturajul strâns la masă confirmă că a fost vorba despre o căsătorie.

Modifică Setările