News

Debut oficial: Sarah Paulson din „American Horror Story” se iubeşte cu actriţa Holland Taylor, cu 32 de ani mai mare

Debut oficial: Sarah Paulson din „American Horror Story” se iubeşte cu actriţa Holland Taylor, cu 32 de ani mai mare

Un cuplu reuşit şi neconvenţional, desigur! Ambele au personalităţi marcante

Noua pereche neconvenţională şi-a făcut apariţia la gala Critics’Choice de duminică seara, în Santa Monica, anunţând astfel oficial că sunt un cuplu. De fapt, cele două actriţe au avut debutul oficial pe covorul roşu ca pereche, chiar sub ochii fostei iubite a lui Sarah Paulson (41), starul din “American Horror Story”. Un cuplu reuşit şi neconvenţional, desigur! Ambele au personalităţi marcante Apreciata actriţă de 41 de ani, care a avut o relaţie de 5 ani cu Cherry Jones (“The Village”, “The Beaver”), şi ea prezentă la eveniment, a oferit fanilor săi confirmarea clară că a mers mai departe şi că are acum o altă relaţie la fel de serioasă.

Noua ei parteneră este nimeni alta decât Holland Taylor, care a jucat faimosul rol al mamei lui Alan şi Charlie Harper (Jon Cryer şi Charlie Sheen) în serialul “Doi bărbaţi şi jumătate”! Dovadă că dragostea chiar nu ţine cont de vârstă, dat fiind că între ele există o diferenţă de… 32 de ani! Chiar veterana actriţă, în vârstă de 73 de ani, a admis că este minunată idila lesbiană care s-a format de acum câteva luni cu colega ei de breaslă. “Este cel mai minunat lucru care mi se putea întâmpla în viaţa asta”, spunea Holland pentru un post de radio, acum o lună, fără a recunoaşte cine e iubita sa. Tot în decembrie, a recunoscut că majoritatea relaţiilor amoroase au fost cu femei şi că se gândeşte chiar şi la căsătorie.

Împreună cu Regina King, la gala Critics Choice
Împreună cu Regina King, la gala Critics Choice

Interesant este că frumoasa actriţă din “American Horror Story”, despre care se ştie de ani buni că este lesbian, a jucat în sezonul doi al serialului chiar rolul uneia care este condamnată pentru homosexualitate. Recent, a jucat şi-n “Mud”, “12 Years a Slave” şi “Carol”.

FOTO GETTY IMAGES