Fashion

Un designer român a făcut senzaţie la Washington FOTO

Un designer român a făcut senzaţie la Washington FOTO camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

În cadrul elegant al unei gale diplomatice, designerul Andra Ţurcanu şi-a prezentat cele mai noi modele de seară.

Colecţia de gala semnată de designerul român Andra Ţurcanu a strălucit în lumina reflectoarelor în cadrul evenimentului Alianţa Awards Gala de la Washington care a avut loc vineri, 22 septembrie, la United States Institute of Peace, la invitaţia şi iniţiativa ambasadorului Mark Gitenstein.

“Am avut deosebita onoare de a participa la un eveniment de gală superb, alături de reprezentanţi ai diplomaţiei americane şi româneşti, într-o clădire impresionantă şi într-o atmosferă de neuitat. Am avut privilegiul de a arăta celor prezenţi 14 piese Loulou create special pentru acest eveniment prin care mi-am propus să fac cinste imaginii României în America”, a povestit onorată Andra Ţurcanu, fondatorul Loulou.

Chang Oh Turkmani, gazdă evenimentului prin care se sărbătoresc relaţiile de natură culturală, economică şi naţională dintre România şi Statele Unite şi reprezentant de seama al board-ului Alianţei, a decernat premiul pentru preşedintele George W. Bush pentru contribuţia acestuia la alianţa româno-americană. “Am fost extrem de onorată că doamna Chang a purtat pe tot parcursul galei o ţinută Loulou, făcută special pentru domnia sa şi pentru această ocazie, o rochie din mătase cu cristale Swarovski şi cu flori prelucrate manual”, povesteşte Andra Ţurcanu.

Seara de gala, care s-a desfăşurat în prestigioasa clădire din faţa U.S. State Department cu privelişte către Lincoln Memorial, a avut invitaţi foarte importanţi din mediul diplomatic român şi american, celebrităţi şi reprezentanţi ai presei americane alături de care organizaţia Alianţa a celebrat cele mai importante dintre realizările româno-americane din 2017.

“Au fost decernări de premii, momente artistice tradiţional româneşti, discursuri diplomatice şi la final a fost momentul în care fashion-ul românesc şi-a “spus” cu mândrie cuvântul. Reacţiile au fost minunate, ţinutele au fost lăudate, ba chiar multe dintre doamnele prezente şi-au manifestat dorinţa de a le purta la următoarele evenimente, ceea ce mă onorează teribil”, povesteşte cu entuziasm designer-ul ale cărei creaţii sunt prezente în magazine de pe 3 continente.

La Alianţa Awards Gala de la Washington din 22 septembrie au mai fost prezenţi Excelenţă Sa Ambasadorul SUA la Bucureşti Hans Klemm, Excelenţă Să Ambasadorul României la Washington George Cristian Maior, Fostul Ambasador SUA în România Mark Gitenstein, Preşedintele Alianţa, Fostul Ambasador SUA în România Jim Rosapape, Membru Fondator Alianţa, Fostul Ambasador SUA în România Michael Guest, Fostul Ambasador SUA în România JD Crouch şi alte oficialităţi române şi americane, oameni de afaceri români şi americani, membrii ai comunităţii româno-americane din SUA.

Modifică Setările